O ruladă răcoritoare cu cremă aromată de vanilie și fructe proaspete.

Ingrediente:
Mod de preparare:
Se mixează ouăle cu sarea și zahărul până devin spumoase, apoi se adaugă uleiul.
Încorporăm ingredientele uscate, cernute împreună, cu ajutorul unui tell.
Turnăm compoziția opținută într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și coacem timp de 10 minute la 180 de grade.
Într-o cratiță punem pe foc toate ingredientele necesare cremei, amestecând mereu până se îngroașă, după care adăugăm untul.
După ce s-au răcit, foaia și crema, se montează rulada. Se întinde crema în strat subțire peste pandișpan, se pun fructele și se rulează. Se învelește în folie de plastic și se lasă la rece.
Glazura se face într-o cratiță pe foc mic, se topește ciocolata, se adaugă smântâna și se omogenizează.
Se toarnă peste ruladă, se lasă simplă sau se decorează cu fructe proaspete, după preferința fiecăruia.
Ingrediente
Indicații
Se mixează ouăle cu sarea și zahărul până devin spumoase, apoi se adaugă uleiul.
Încorporăm ingredientele uscate, cernute împreună, cu ajutorul unui tell.
Turnăm compoziția opținută într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și coacem timp de 10 minute la 180 de grade.
Într-o cratiță punem pe foc toate ingredientele necesare cremei, amestecând mereu până se îngroașă, după care adăugăm untul.
După ce s-au răcit, foaia și crema, se montează rulada. Se întinde crema în strat subțire peste pandișpan, se pun fructele și se rulează. Se învelește în folie de plastic și se lasă la rece.
Glazura se face într-o cratiță pe foc mic, se topește ciocolata, se adaugă smântâna și se omogenizează.
Se toarnă peste ruladă, se lasă simplă sau se decorează cu fructe proaspete, după preferința fiecăruia.