O minunăție pentru iubitorii de biscuite și cocos! Aromele se împletesc astfel încât sa îți ofere înghițitura perfect. You must try it!

Ingrediente:
Mod de preparare:
Se zdrobesc cat mai fin biscuitii, se adauga cacao, laptele, se framanta bine ingredientele, apoi compozitia obtinuta se imparte in 2 parti egale. Fiecare parte se intinde cu sucitorul intre 2 folii de nylon, se ung cu crema, se rulaza strans in folia de plastic si se pastreaza la rece. Se taie de grosimea unui deget.
Batem untul spuma, adaugam zaharul si esența de vanilie, mixam pana ce acesta se incorporeaza bine in unt, adaugam nuca de cocos si omogenizam bine crema. Cu aceasta crema pe care o impartim in doua, ungem cele 2 foi obtinute din biscuiti si le rulam strans in folie de plastic.
După ce rulada a fost strânsă, se da la frigider pentru 2 ore, sau peste noapte, in funcție de cât de pofticioși sunteți. 😊
Ingrediente
Indicații
Se zdrobesc cat mai fin biscuitii, se adauga cacao, laptele, se framanta bine ingredientele, apoi compozitia obtinuta se imparte in 2 parti egale. Fiecare parte se intinde cu sucitorul intre 2 folii de nylon, se ung cu crema, se rulaza strans in folia de plastic si se pastreaza la rece. Se taie de grosimea unui deget.
Batem untul spuma, adaugam zaharul si esența de vanilie, mixam pana ce acesta se incorporeaza bine in unt, adaugam nuca de cocos si omogenizam bine crema. Cu aceasta crema pe care o impartim in doua, ungem cele 2 foi obtinute din biscuiti si le rulam strans in folie de plastic.
După ce rulada a fost strânsă, se da la frigider pentru 2 ore, sau peste noapte, in funcție de cât de pofticioși sunteți. 😊