Ruladă de brânză

AutorGiorgiana
DificultateÎncepător

Un aperitiv deosebit pentru orice masă festivă și nu numai, este această ruladă de brânză. Dacă vrei să-ți impresionezi invitații, să nu-și lipsească rulada asta de pe masă!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare2 oreTimp total2 ore 20 minute

Ingrediente:

 1 kg brânză de vaci
 150 gr smântână
 1 oz boia dulce ( sau 3-4 linguri bulion)
 1 ardei gras roșu
 1 ceapă
 mărar
 sare

Mod de preparare:

1

Brânza și smântâna se mixează pentru a obține o cremă fină.

2

Se taie ardeiul mărunt iar ceapa se dă prin răzătoare și se lasă la scurs. O treime din cantitatea de brânză se amestecă bine cu boia sau bulion. Se adaugă apoi ceapa si ardeiul scurse și se mixează din nou.

3

În cantitatea de brânză rămasă se pune mărar fin tocat.

4

Pe o folie alimentară, se întinde brânza roșie și peste ea se așază și se întinde brânza albă. Se rulează, se strânge la capete și se pune la frigider pentru minimum două ore.

Ingrediente

 1 kg brânză de vaci
 150 gr smântână
 1 oz boia dulce ( sau 3-4 linguri bulion)
 1 ardei gras roșu
 1 ceapă
 mărar
 sare

Indicații

1

Brânza și smântâna se mixează pentru a obține o cremă fină.

2

Se taie ardeiul mărunt iar ceapa se dă prin răzătoare și se lasă la scurs. O treime din cantitatea de brânză se amestecă bine cu boia sau bulion. Se adaugă apoi ceapa si ardeiul scurse și se mixează din nou.

3

În cantitatea de brânză rămasă se pune mărar fin tocat.

4

Pe o folie alimentară, se întinde brânza roșie și peste ea se așază și se întinde brânza albă. Se rulează, se strânge la capete și se pune la frigider pentru minimum două ore.

Note

Ruladă de brânză