Un aperitiv deosebit pentru orice masă festivă și nu numai, este această ruladă de brânză. Dacă vrei să-ți impresionezi invitații, să nu-și lipsească rulada asta de pe masă!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Brânza și smântâna se mixează pentru a obține o cremă fină.
Se taie ardeiul mărunt iar ceapa se dă prin răzătoare și se lasă la scurs. O treime din cantitatea de brânză se amestecă bine cu boia sau bulion. Se adaugă apoi ceapa si ardeiul scurse și se mixează din nou.
În cantitatea de brânză rămasă se pune mărar fin tocat.
Pe o folie alimentară, se întinde brânza roșie și peste ea se așază și se întinde brânza albă. Se rulează, se strânge la capete și se pune la frigider pentru minimum două ore.
Ingrediente
Indicații
Brânza și smântâna se mixează pentru a obține o cremă fină.
Se taie ardeiul mărunt iar ceapa se dă prin răzătoare și se lasă la scurs. O treime din cantitatea de brânză se amestecă bine cu boia sau bulion. Se adaugă apoi ceapa si ardeiul scurse și se mixează din nou.
În cantitatea de brânză rămasă se pune mărar fin tocat.
Pe o folie alimentară, se întinde brânza roșie și peste ea se așază și se întinde brânza albă. Se rulează, se strânge la capete și se pune la frigider pentru minimum două ore.