Rulada de post

Autorana maria
DificultateÎncepător

Nu conține zahăr, nici margarină, nici făină de grâu rafinată, nici ulei. Din acest motiv este un preparat care poate fi consumat fără probleme și de cei care țin regim, precum și de copiii, care au nevoie de dulciuri sănătoase, care nu-i fac obezi.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare1 orăTimp total1 oră 10 minute

Ingrediente:

 1 Avocado
 2 Miere
 5 Nuci macinate
 2 Alune crude(sau tot nuci)
 3 Fulgi de ovaz
 1 tbsp Pudra roscove

Mod de preparare:

1

Punți pulpa de avocado și mierea de albine în vasul blenderului cu lama S și mixați până când obțineți o pastă fină și cremoasă. Adăugați nucile, alunele și pudra de roșcove.

2

Măcinați fulgii de ovăz prin râșnița electrică de cafea, până obțineți o pulbere ca o făină. Adăugați-o în blender și mixați toate ingredientele 1-2 minute, până când rezultă o compoziție omogenă.

3

Transferați compoziția pe o hârtie de copt sau pe o folie de plastic și întindeți-o uniform. (Dacă doriți, precum vedeți în imagine, puteți așeza deasupra un strat de nucă de cocos – fulgi sau miez de cocos mixat în blender).

Rulați hârtia sau folia sub forma unui sul, ca un salam. Introduceți-l în congelator și lăsați-l o oră, pentru a se întări.

Tăiați-l felii (rondele) și serviți-l ca atare sau cu diverse fructe proaspete.

Ingrediente

 1 Avocado
 2 Miere
 5 Nuci macinate
 2 Alune crude(sau tot nuci)
 3 Fulgi de ovaz
 1 tbsp Pudra roscove

Indicații

1

Punți pulpa de avocado și mierea de albine în vasul blenderului cu lama S și mixați până când obțineți o pastă fină și cremoasă. Adăugați nucile, alunele și pudra de roșcove.

2

Măcinați fulgii de ovăz prin râșnița electrică de cafea, până obțineți o pulbere ca o făină. Adăugați-o în blender și mixați toate ingredientele 1-2 minute, până când rezultă o compoziție omogenă.

3

Transferați compoziția pe o hârtie de copt sau pe o folie de plastic și întindeți-o uniform. (Dacă doriți, precum vedeți în imagine, puteți așeza deasupra un strat de nucă de cocos – fulgi sau miez de cocos mixat în blender).

Rulați hârtia sau folia sub forma unui sul, ca un salam. Introduceți-l în congelator și lăsați-l o oră, pentru a se întări.

Tăiați-l felii (rondele) și serviți-l ca atare sau cu diverse fructe proaspete.

Rulada de post