Un preparat rapid care cu siguranță îți va încântă papilele gustative. Este o combinație de carne ușoară de pui și branza care împreună cu baconul și castravetele murat îți oferă un echilibru al gusturilor.

Ingrediente:
Mod de preparare:
Se tranșează pieptul de pui și se bate cu ciocanul pana devine o fâșie subțire, ușor de manevrat.
Se taie castravetele fâșii subțiri iar baconul bastonașe.
Baconul și castravetele se pun peste pieptul de pui și se formează ca o rulada care apoi se da cu sare și piper.
Se pregătește oul care se bate, faina într-un bol și pesmetul într-un bol.
Acum ca avem rulada gata se da prima oara prin faina apoi prin ou și la sfârșit prin pesmet. Aceasta acțiune se face de 2 ori.
Se pune ulei într-o tigaie mai înaltă sau într-o cratiță mai înaltă, se încinge bine uleiul după care se pune rulada la prăjit timp de 15-20 minute având grija sa întoarcem mereu rulada de pe o parte pe alta.
În timp ce rulada noastră se gătește, ne pregătim pentru sos.
Într-o craticioara sau într-o tigaie mica la foc mic punem cașcavalul, telemeaua și smântână de gatit. Amestecam și ținem sosul pe foc pana obținem o consistenta densa.
Când avem gata rulada și sosul, tăiem rulada în 4 o așezăm în farfurie și turnam sosul peste.
Ingrediente
Indicații
Se tranșează pieptul de pui și se bate cu ciocanul pana devine o fâșie subțire, ușor de manevrat.
Se taie castravetele fâșii subțiri iar baconul bastonașe.
Baconul și castravetele se pun peste pieptul de pui și se formează ca o rulada care apoi se da cu sare și piper.
Se pregătește oul care se bate, faina într-un bol și pesmetul într-un bol.
Acum ca avem rulada gata se da prima oara prin faina apoi prin ou și la sfârșit prin pesmet. Aceasta acțiune se face de 2 ori.
Se pune ulei într-o tigaie mai înaltă sau într-o cratiță mai înaltă, se încinge bine uleiul după care se pune rulada la prăjit timp de 15-20 minute având grija sa întoarcem mereu rulada de pe o parte pe alta.
În timp ce rulada noastră se gătește, ne pregătim pentru sos.
Într-o craticioara sau într-o tigaie mica la foc mic punem cașcavalul, telemeaua și smântână de gatit. Amestecam și ținem sosul pe foc pana obținem o consistenta densa.
Când avem gata rulada și sosul, tăiem rulada în 4 o așezăm în farfurie și turnam sosul peste.