Rulada de pui pane cu sos de branza, castraveți murați și bacon

AutorValentin
DificultateÎncepător

Un preparat rapid care cu siguranță îți va încântă papilele gustative. Este o combinație de carne ușoară de pui și branza care împreună cu baconul și castravetele murat îți oferă un echilibru al gusturilor.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total50 minute

Ingrediente:

 150 gr piept pui
 20 gr castravete
 30 gr bacon
 50 gr cascaval
 50 gr telemea
 1 ou
 100 gr pesmet
 100 gr faina
 100 ml smântână de gatit

Mod de preparare:

1

Se tranșează pieptul de pui și se bate cu ciocanul pana devine o fâșie subțire, ușor de manevrat.

2

Se taie castravetele fâșii subțiri iar baconul bastonașe.

3

Baconul și castravetele se pun peste pieptul de pui și se formează ca o rulada care apoi se da cu sare și piper.

4

Se pregătește oul care se bate, faina într-un bol și pesmetul într-un bol.

5

Acum ca avem rulada gata se da prima oara prin faina apoi prin ou și la sfârșit prin pesmet. Aceasta acțiune se face de 2 ori.

6

Se pune ulei într-o tigaie mai înaltă sau într-o cratiță mai înaltă, se încinge bine uleiul după care se pune rulada la prăjit timp de 15-20 minute având grija sa întoarcem mereu rulada de pe o parte pe alta.

7

În timp ce rulada noastră se gătește, ne pregătim pentru sos.

8

Într-o craticioara sau într-o tigaie mica la foc mic punem cașcavalul, telemeaua și smântână de gatit. Amestecam și ținem sosul pe foc pana obținem o consistenta densa.

9

Când avem gata rulada și sosul, tăiem rulada în 4 o așezăm în farfurie și turnam sosul peste.

Asta a fost rețeta mea pentru voi, sper sa va placa și POFTA BUNĂ!

Ingrediente

 150 gr piept pui
 20 gr castravete
 30 gr bacon
 50 gr cascaval
 50 gr telemea
 1 ou
 100 gr pesmet
 100 gr faina
 100 ml smântână de gatit

Indicații

1

Se tranșează pieptul de pui și se bate cu ciocanul pana devine o fâșie subțire, ușor de manevrat.

2

Se taie castravetele fâșii subțiri iar baconul bastonașe.

3

Baconul și castravetele se pun peste pieptul de pui și se formează ca o rulada care apoi se da cu sare și piper.

4

Se pregătește oul care se bate, faina într-un bol și pesmetul într-un bol.

5

Acum ca avem rulada gata se da prima oara prin faina apoi prin ou și la sfârșit prin pesmet. Aceasta acțiune se face de 2 ori.

6

Se pune ulei într-o tigaie mai înaltă sau într-o cratiță mai înaltă, se încinge bine uleiul după care se pune rulada la prăjit timp de 15-20 minute având grija sa întoarcem mereu rulada de pe o parte pe alta.

7

În timp ce rulada noastră se gătește, ne pregătim pentru sos.

8

Într-o craticioara sau într-o tigaie mica la foc mic punem cașcavalul, telemeaua și smântână de gatit. Amestecam și ținem sosul pe foc pana obținem o consistenta densa.

9

Când avem gata rulada și sosul, tăiem rulada în 4 o așezăm în farfurie și turnam sosul peste.

Asta a fost rețeta mea pentru voi, sper sa va placa și POFTA BUNĂ!
Rulada de pui pane cu sos de branza, castraveți murați și bacon