fbpx

Rulada de pui pane cu sos de branza, castraveți murați și bacon

AutorValentin
DificultateÎncepător

Un preparat rapid care cu siguranță îți va încântă papilele gustative. Este o combinație de carne ușoară de pui și branza care împreună cu baconul și castravetele murat îți oferă un echilibru al gusturilor.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare20 minsTimp de gătire / răcire30 minsTimp Total50 mins

Ingrediente:

 150 g piept pui
 20 g castravete
 30 g bacon
 50 g cascaval
 50 g telemea
 1 ou
 100 g pesmet
 100 g faina
 100 ml smântână de gatit

Mod de preparare:

1

Se tranșează pieptul de pui și se bate cu ciocanul pana devine o fâșie subțire, ușor de manevrat.

2

Se taie castravetele fâșii subțiri iar baconul bastonașe.

3

Baconul și castravetele se pun peste pieptul de pui și se formează ca o rulada care apoi se da cu sare și piper.

4

Se pregătește oul care se bate, faina într-un bol și pesmetul într-un bol.

5

Acum ca avem rulada gata se da prima oara prin faina apoi prin ou și la sfârșit prin pesmet. Aceasta acțiune se face de 2 ori.

6

Se pune ulei într-o tigaie mai înaltă sau într-o cratiță mai înaltă, se încinge bine uleiul după care se pune rulada la prăjit timp de 15-20 minute având grija sa întoarcem mereu rulada de pe o parte pe alta.

7

În timp ce rulada noastră se gătește, ne pregătim pentru sos.

8

Într-o craticioara sau într-o tigaie mica la foc mic punem cașcavalul, telemeaua și smântână de gatit. Amestecam și ținem sosul pe foc pana obținem o consistenta densa.

9

Când avem gata rulada și sosul, tăiem rulada în 4 o așezăm în farfurie și turnam sosul peste.

Asta a fost rețeta mea pentru voi, sper sa va placa și POFTA BUNĂ!

Ingrediente

 150 g piept pui
 20 g castravete
 30 g bacon
 50 g cascaval
 50 g telemea
 1 ou
 100 g pesmet
 100 g faina
 100 ml smântână de gatit

Direcții

1

Se tranșează pieptul de pui și se bate cu ciocanul pana devine o fâșie subțire, ușor de manevrat.

2

Se taie castravetele fâșii subțiri iar baconul bastonașe.

3

Baconul și castravetele se pun peste pieptul de pui și se formează ca o rulada care apoi se da cu sare și piper.

4

Se pregătește oul care se bate, faina într-un bol și pesmetul într-un bol.

5

Acum ca avem rulada gata se da prima oara prin faina apoi prin ou și la sfârșit prin pesmet. Aceasta acțiune se face de 2 ori.

6

Se pune ulei într-o tigaie mai înaltă sau într-o cratiță mai înaltă, se încinge bine uleiul după care se pune rulada la prăjit timp de 15-20 minute având grija sa întoarcem mereu rulada de pe o parte pe alta.

7

În timp ce rulada noastră se gătește, ne pregătim pentru sos.

8

Într-o craticioara sau într-o tigaie mica la foc mic punem cașcavalul, telemeaua și smântână de gatit. Amestecam și ținem sosul pe foc pana obținem o consistenta densa.

9

Când avem gata rulada și sosul, tăiem rulada în 4 o așezăm în farfurie și turnam sosul peste.

Asta a fost rețeta mea pentru voi, sper sa va placa și POFTA BUNĂ!
Rulada de pui pane cu sos de branza, castraveți murați și bacon