Aceste rulouri cu brânză și spanac se prepară foarte ușor și rapid. Se poate folosi atât spanac proaspăt cât și congelat.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se scoate aluatul și se lasă la decongelat, iar spanacul se dă într-un clocot și se pune la scurs. Dacă se folosește proaspăt, nu e nevoie nici măcar de opărire, ci doar se spală foarte bine.
Aluatul se întinde ușor cu sucitorul pentru a forma un dreptunghi. Cele două tipuri de brânză se amestecă, se adaugă ouăle bătute și apoi se adaugă spanacul.
Se pune amestecul pe foaia de aluat, se rulează și se unge cu ou bătut. Se taie felii si se transferă pe tava de copt unsă ușor sau tapetată cu hârtie de copt. Se lasă la cuptor 20-30 de minute.
Ingrediente
Indicații
Se scoate aluatul și se lasă la decongelat, iar spanacul se dă într-un clocot și se pune la scurs. Dacă se folosește proaspăt, nu e nevoie nici măcar de opărire, ci doar se spală foarte bine.
Aluatul se întinde ușor cu sucitorul pentru a forma un dreptunghi. Cele două tipuri de brânză se amestecă, se adaugă ouăle bătute și apoi se adaugă spanacul.
Se pune amestecul pe foaia de aluat, se rulează și se unge cu ou bătut. Se taie felii si se transferă pe tava de copt unsă ușor sau tapetată cu hârtie de copt. Se lasă la cuptor 20-30 de minute.