fbpx

Rulouri cu brânză și spanac

AutorMiaMaria
DificultateIntermediar

Aceste rulouri cu brânză și spanac se prepară foarte ușor și rapid. Se poate folosi atât spanac proaspăt cât și congelat.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare30 minsTimp de gătire / răcire45 minsTimp Total1 oră 15 mins

Ingrediente:

 un pachet aluat de foitaj congelat
 350 g telemea sărată
 200 g brânză de vaci
 200 g spanac congelat
 2 ouă
Pentru copt
 puțin unt pentru tavă
 un ou

Mod de preparare:

1

Se scoate aluatul și se lasă la decongelat, iar spanacul se dă într-un clocot și se pune la scurs. Dacă se folosește proaspăt, nu e nevoie nici măcar de opărire, ci doar se spală foarte bine.

2

Aluatul se întinde ușor cu sucitorul pentru a forma un dreptunghi. Cele două tipuri de brânză se amestecă, se adaugă ouăle bătute și apoi se adaugă spanacul.

3

Se pune amestecul pe foaia de aluat, se rulează și se unge cu ou bătut. Se taie felii si se transferă pe tava de copt unsă ușor sau tapetată cu hârtie de copt. Se lasă la cuptor 20-30 de minute.

Ingrediente

 un pachet aluat de foitaj congelat
 350 g telemea sărată
 200 g brânză de vaci
 200 g spanac congelat
 2 ouă
Pentru copt
 puțin unt pentru tavă
 un ou

Direcții

1

Se scoate aluatul și se lasă la decongelat, iar spanacul se dă într-un clocot și se pune la scurs. Dacă se folosește proaspăt, nu e nevoie nici măcar de opărire, ci doar se spală foarte bine.

2

Aluatul se întinde ușor cu sucitorul pentru a forma un dreptunghi. Cele două tipuri de brânză se amestecă, se adaugă ouăle bătute și apoi se adaugă spanacul.

3

Se pune amestecul pe foaia de aluat, se rulează și se unge cu ou bătut. Se taie felii si se transferă pe tava de copt unsă ușor sau tapetată cu hârtie de copt. Se lasă la cuptor 20-30 de minute.

Rulouri cu brânză și spanac