Rulouri cu branza si ierburi aromatice.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pun toate ingredientele pentru aluat in robotul de bucatarie si se mixeaza.
Coca rezultata se mai framanta putin cu mana si se intinde pe masa intr-un strat cat mai subtire si se taie la jumatate pe lungime.
Pentru umplutura se mixeaza toate ingredientele.
Aceasta se intinde pe lungimea foii de aluat si se lasa 1,5-2 cm de aluat gol intrucat umplutura se va duce spre margine cand este rulata foaia.
Se ruleaza aluatul, se taie bucati de 2-3 cm si se aseaza pe hartie de copt in picioare.
Se bate oul si se ung rulourile. Daca doriti puteti pune oregano/busuioc/chimen deasupra lor.
Se pun in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30-35 de minute.
Ingrediente
Indicații
Se pun toate ingredientele pentru aluat in robotul de bucatarie si se mixeaza.
Coca rezultata se mai framanta putin cu mana si se intinde pe masa intr-un strat cat mai subtire si se taie la jumatate pe lungime.
Pentru umplutura se mixeaza toate ingredientele.
Aceasta se intinde pe lungimea foii de aluat si se lasa 1,5-2 cm de aluat gol intrucat umplutura se va duce spre margine cand este rulata foaia.
Se ruleaza aluatul, se taie bucati de 2-3 cm si se aseaza pe hartie de copt in picioare.
Se bate oul si se ung rulourile. Daca doriti puteti pune oregano/busuioc/chimen deasupra lor.
Se pun in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30-35 de minute.