fbpx

Rulouri cu branza

AvatarAutormalia
DificultateIntermediar

Rulouri cu branza si ierburi aromatice.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare30 minsTimp de gătire / răcire40 minsTimp Total1 oră 10 mins

Ingrediente:

Aluat
 150 g Crema de branza
 300 g Faina
 7 linguri(ă) Lapte
 6 linguri(ă) Ulei
 Sare
Umplutura
 50 g Crema de branza
 100 g Cascaval
 90 g Smanatana 20%
 130 g Branza sarata (telemea/feta/branza de oaie)
 1 Ou
Uns
 1 Ou

Mod de preparare:

1

Se pun toate ingredientele pentru aluat in robotul de bucatarie si se mixeaza.

2

Coca rezultata se mai framanta putin cu mana si se intinde pe masa intr-un strat cat mai subtire si se taie la jumatate pe lungime.

3

Pentru umplutura se mixeaza toate ingredientele.
Aceasta se intinde pe lungimea foii de aluat si se lasa 1,5-2 cm de aluat gol intrucat umplutura se va duce spre margine cand este rulata foaia.

4

Se ruleaza aluatul, se taie bucati de 2-3 cm si se aseaza pe hartie de copt in picioare.

5

Se bate oul si se ung rulourile. Daca doriti puteti pune oregano/busuioc/chimen deasupra lor.

6

Se pun in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30-35 de minute.

Ingrediente

Aluat
 150 g Crema de branza
 300 g Faina
 7 linguri(ă) Lapte
 6 linguri(ă) Ulei
 Sare
Umplutura
 50 g Crema de branza
 100 g Cascaval
 90 g Smanatana 20%
 130 g Branza sarata (telemea/feta/branza de oaie)
 1 Ou
Uns
 1 Ou

Direcții

1

Se pun toate ingredientele pentru aluat in robotul de bucatarie si se mixeaza.

2

Coca rezultata se mai framanta putin cu mana si se intinde pe masa intr-un strat cat mai subtire si se taie la jumatate pe lungime.

3

Pentru umplutura se mixeaza toate ingredientele.
Aceasta se intinde pe lungimea foii de aluat si se lasa 1,5-2 cm de aluat gol intrucat umplutura se va duce spre margine cand este rulata foaia.

4

Se ruleaza aluatul, se taie bucati de 2-3 cm si se aseaza pe hartie de copt in picioare.

5

Se bate oul si se ung rulourile. Daca doriti puteti pune oregano/busuioc/chimen deasupra lor.

6

Se pun in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30-35 de minute.

Rulouri cu branza