Rulouri rapide cu budincă de vanilie și mascarpone.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se amestecă gălbenușurile cu zahărul până își dublează volumul. Adăugăm esența de vanilie.
Adăugăm treptat făină și amestecăm cu un tel.
Punem tigaia pe aragaz la foc mic și începem să turnăm laptele treptat. Amestecăm până se îngroașă (aprox. 10-15 min).
Luăm de pe foc și lăsăm să se răcească. După ce s-a răcit, adăugăm mascarpone și amestecăm bine până devine omogen.
Tăiem foietajul fâșii, și îl modelăm pe conurile din aluminium / metal.
Adăugăm conurile la cuptor 15-20 minute,la 180°C cu ventilatie sau 20 minute la 200°C fără ventilație.
Lăsăm conurile la răcit, iar după ce s-au răcit, cu ajutorul unui poș, umplem conurile cu crema de vanilie si mascarpone.
Ingrediente
Indicații
Se amestecă gălbenușurile cu zahărul până își dublează volumul. Adăugăm esența de vanilie.
Adăugăm treptat făină și amestecăm cu un tel.
Punem tigaia pe aragaz la foc mic și începem să turnăm laptele treptat. Amestecăm până se îngroașă (aprox. 10-15 min).
Luăm de pe foc și lăsăm să se răcească. După ce s-a răcit, adăugăm mascarpone și amestecăm bine până devine omogen.
Tăiem foietajul fâșii, și îl modelăm pe conurile din aluminium / metal.
Adăugăm conurile la cuptor 15-20 minute,la 180°C cu ventilatie sau 20 minute la 200°C fără ventilație.
Lăsăm conurile la răcit, iar după ce s-au răcit, cu ajutorul unui poș, umplem conurile cu crema de vanilie si mascarpone.