Rulouri cu vanilie și brânza mascarpone

Autoralesandra.n8
DificultateÎncepător

Rulouri rapide cu budincă de vanilie și mascarpone.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 2 galbenusuri
 50 gr zahăr
 1 esență vanilie
 80 gr făină
 230 ml lapte rece
 250 gr mascarpone
 1 foietaj congelat
 8 conuri aluminium / metal

Mod de preparare:

1

Se amestecă gălbenușurile cu zahărul până își dublează volumul. Adăugăm esența de vanilie.

2

Adăugăm treptat făină și amestecăm cu un tel.

3

Punem tigaia pe aragaz la foc mic și începem să turnăm laptele treptat. Amestecăm până se îngroașă (aprox. 10-15 min).

4

Luăm de pe foc și lăsăm să se răcească. După ce s-a răcit, adăugăm mascarpone și amestecăm bine până devine omogen.

5

Tăiem foietajul fâșii, și îl modelăm pe conurile din aluminium / metal.

6

Adăugăm conurile la cuptor 15-20 minute,la 180°C cu ventilatie sau 20 minute la 200°C fără ventilație.

7

Lăsăm conurile la răcit, iar după ce s-au răcit, cu ajutorul unui poș, umplem conurile cu crema de vanilie si mascarpone.

Ingrediente

 2 galbenusuri
 50 gr zahăr
 1 esență vanilie
 80 gr făină
 230 ml lapte rece
 250 gr mascarpone
 1 foietaj congelat
 8 conuri aluminium / metal

Indicații

1

Se amestecă gălbenușurile cu zahărul până își dublează volumul. Adăugăm esența de vanilie.

2

Adăugăm treptat făină și amestecăm cu un tel.

3

Punem tigaia pe aragaz la foc mic și începem să turnăm laptele treptat. Amestecăm până se îngroașă (aprox. 10-15 min).

4

Luăm de pe foc și lăsăm să se răcească. După ce s-a răcit, adăugăm mascarpone și amestecăm bine până devine omogen.

5

Tăiem foietajul fâșii, și îl modelăm pe conurile din aluminium / metal.

6

Adăugăm conurile la cuptor 15-20 minute,la 180°C cu ventilatie sau 20 minute la 200°C fără ventilație.

7

Lăsăm conurile la răcit, iar după ce s-au răcit, cu ajutorul unui poș, umplem conurile cu crema de vanilie si mascarpone.

Rulouri cu vanilie și brânza mascarpone