Rulouri de castravete

AutorRamona ram
DificultateÎncepător

Un aperitiv fresh, foarte simplu de făcut.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp total15 minute

Ingrediente:

 1 Castravete Fabio
 250 gr Crema de branza
 1 Ceapa verde
 Capere
 Marar
 Sare
 Susan negru

Mod de preparare:

1

Castravetele se taie în felii pe lungime cu ajutorul unui feliator de legume, de genul celui folosit la curățat cartofii.

2

Feliile de castravete se pun pe șervețele de hârtie pentru a elimina apa în exces.

3

Crema de brânză, la temperatura camerei, se combina cu ceapa verde tocata mărunt, caperele, sarea și mărarul. Feliile de castravete se rulează și în interior se pune o linguriță din crema de brânză.

4

Se așează pe un platou, iar deasupra se presară susanul negru.

Pofta buna!

Ingrediente

 1 Castravete Fabio
 250 gr Crema de branza
 1 Ceapa verde
 Capere
 Marar
 Sare
 Susan negru

Indicații

1

Castravetele se taie în felii pe lungime cu ajutorul unui feliator de legume, de genul celui folosit la curățat cartofii.

2

Feliile de castravete se pun pe șervețele de hârtie pentru a elimina apa în exces.

3

Crema de brânză, la temperatura camerei, se combina cu ceapa verde tocata mărunt, caperele, sarea și mărarul. Feliile de castravete se rulează și în interior se pune o linguriță din crema de brânză.

4

Se așează pe un platou, iar deasupra se presară susanul negru.

Pofta buna!

Note

Rulouri de castravete