Ceva diferit si rapid. Gustarea perfecta.

Ingrediente:
Mod de preparare:
Incepem prin a taia lipiile fasii de 3-4 cm, dupa care punem cascaval peste fiecare fasie in parte, le rulam si le sigilam cu ajutorul unei scobitori(pentru a nu se desface).
Luam fiecare bucatica si le trecem prin ouale batute cu putin lapte, dupa care le trecem prin pesmetul amestecat cu condimente. Repetam acest proces de 2 ori.
La final se prajesc in baie de ulei pana devin aurii ( aprox 1 minut).
Ingrediente
Indicații
Incepem prin a taia lipiile fasii de 3-4 cm, dupa care punem cascaval peste fiecare fasie in parte, le rulam si le sigilam cu ajutorul unei scobitori(pentru a nu se desface).
Luam fiecare bucatica si le trecem prin ouale batute cu putin lapte, dupa care le trecem prin pesmetul amestecat cu condimente. Repetam acest proces de 2 ori.
La final se prajesc in baie de ulei pana devin aurii ( aprox 1 minut).