fbpx

Rulouri din foietaj cu ciuperci, sunca, emmental si masline

AutorIzzie Meals
DificultateÎncepător

Super pufoase si delicioase.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp Total40 mins

Ingrediente:

 1 aluat foietaj
 2 felii mari de sunca
 3 felii branza emmental
 branza pufoasa cu verdeturi
 cateva masline
 5-6 ciuperci medii
 1 linguri(ă) ulei
 sare, piper

Mod de preparare:

1

Taiati felii subtiri ciupercile si adaugati-le intr-o tigaie cu putin ulei. Condimentati, acoperiti cu un capac si gatiti 2-3 minute.

2

Pe aluatul de foietaj, intindeti branza pufoasa si asezati feliile de emental. Adaugati si felii subtiri de masline.

3

Adaugati apoi ciupercile.

4

Iar la final, feliile de sunca.

5

Rulati aluatul si taiati bucatele egale.

6

Adaugati-le intr-o tava cu hartie de copt.
Este important sa lasati spatiu intre ele. Se vor umfla si se coc mai bine.

7

La cuptor pentru aproximativ 30-35 minute, la 180˚C.
Modul sus-jos, fara ventilatie.

8

Pofta buna. 😋

Ingrediente

 1 aluat foietaj
 2 felii mari de sunca
 3 felii branza emmental
 branza pufoasa cu verdeturi
 cateva masline
 5-6 ciuperci medii
 1 linguri(ă) ulei
 sare, piper

Direcții

1

Taiati felii subtiri ciupercile si adaugati-le intr-o tigaie cu putin ulei. Condimentati, acoperiti cu un capac si gatiti 2-3 minute.

2

Pe aluatul de foietaj, intindeti branza pufoasa si asezati feliile de emental. Adaugati si felii subtiri de masline.

3

Adaugati apoi ciupercile.

4

Iar la final, feliile de sunca.

5

Rulati aluatul si taiati bucatele egale.

6

Adaugati-le intr-o tava cu hartie de copt.
Este important sa lasati spatiu intre ele. Se vor umfla si se coc mai bine.

7

La cuptor pentru aproximativ 30-35 minute, la 180˚C.
Modul sus-jos, fara ventilatie.

8

Pofta buna. 😋

Rulouri din foietaj cu ciuperci, sunca, emmental si masline