Este și desertul copilăriei tale? Cu ‘biscuiți populari’. Îi știți? 😊
Astăzi puteți folosi orice tip de biscuiți, aduce la fel de multă bucurie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Rupe biscuiții în bucățele de aprox. 1 cm și pune-i într-un bol/castron.
Pune untul, zahărul, laptele și cacao într-un vas și încălzește la microunde sau pe aragaz până se topește untul și formează un sirop.
Adaugă siropul peste biscuiți și amestecă bine până toți sunt acoperiți de lichid. Adaugă inca un strop de lapte dacă e nevoie.
Acest pas este opțional : poți adăuga nuci, bucăți de ciocolată, fructe uscate etc.
Pune compoziția într-o folie alimentară, strănge bine la capete, rulează ca pe un salam. Altă opțiune ar fi să pui compoziția într-o formă în care ai pus folie în prealabil.
Lasă la frigider minim o oră pentru a se răci. Ideal e să fie lăsat peste noapte (dacă puteți rezista).
Atât! Enjoy lănga cafea sau ceaiul preferat.
Ingrediente
Indicații
Rupe biscuiții în bucățele de aprox. 1 cm și pune-i într-un bol/castron.
Pune untul, zahărul, laptele și cacao într-un vas și încălzește la microunde sau pe aragaz până se topește untul și formează un sirop.
Adaugă siropul peste biscuiți și amestecă bine până toți sunt acoperiți de lichid. Adaugă inca un strop de lapte dacă e nevoie.
Acest pas este opțional : poți adăuga nuci, bucăți de ciocolată, fructe uscate etc.
Pune compoziția într-o folie alimentară, strănge bine la capete, rulează ca pe un salam. Altă opțiune ar fi să pui compoziția într-o formă în care ai pus folie în prealabil.
Lasă la frigider minim o oră pentru a se răci. Ideal e să fie lăsat peste noapte (dacă puteți rezista).
Atât! Enjoy lănga cafea sau ceaiul preferat.