Un desert rapid, fara coacere si foarte versatil. Se poate personaliza sau adapta pentru diferite ocazii.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Biscuitii se rup in bucati de aproximativ 1 cm.
Se pune laptele pe foc si se aduce la punctul de fierbere.
Se adauga ciocolata si untul in lapte si se amesteca pana se topesc.
Se pune lichidul peste biscuiti si se amesteca bine pana toti biscuitii sunt umezi.
Compozitia se pune pe o folie de plastic si se ruleaza strans in forma de salam.
Se da la frigider pentru cel putin o ora, dupa care se serveste feliat.
Optional: se pot adauga nuci, bucati de ciocolata, coaja de portocale.
Ingrediente
Indicații
Biscuitii se rup in bucati de aproximativ 1 cm.
Se pune laptele pe foc si se aduce la punctul de fierbere.
Se adauga ciocolata si untul in lapte si se amesteca pana se topesc.
Se pune lichidul peste biscuiti si se amesteca bine pana toti biscuitii sunt umezi.
Compozitia se pune pe o folie de plastic si se ruleaza strans in forma de salam.
Se da la frigider pentru cel putin o ora, dupa care se serveste feliat.
Optional: se pot adauga nuci, bucati de ciocolata, coaja de portocale.