Un desert rapid, usor de preparat si cu muuuulta ciocolata!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-un bol am pus ciocolata mărunțită și Nutella. Am așezat bolul deasupra unei oale în care clocotea apa și am topit ciocolata. (Bain-marie).
Între timp, am mărunțit biscuiții într-o pungă (eu am adunat diverse pachete începute de prin casă, nu doar digestivi) și am tocat grosier alunele de pădure coapte.
Când ciocolata s-a topit, am luat bolul, am adăugat biscuiții și un praf de sare. Sarea este opțională, dar potențează bine gustul de ciocolată.
Am tapetat cu hârtie o formă de chec, am răsturnat compoziția în ea, am nivelat-o bine și a presărat deasupra alunele.
Gata! Am acoperit cu folie alimentară și am dat la rece.
Ingrediente
Indicații
Într-un bol am pus ciocolata mărunțită și Nutella. Am așezat bolul deasupra unei oale în care clocotea apa și am topit ciocolata. (Bain-marie).
Între timp, am mărunțit biscuiții într-o pungă (eu am adunat diverse pachete începute de prin casă, nu doar digestivi) și am tocat grosier alunele de pădure coapte.
Când ciocolata s-a topit, am luat bolul, am adăugat biscuiții și un praf de sare. Sarea este opțională, dar potențează bine gustul de ciocolată.
Am tapetat cu hârtie o formă de chec, am răsturnat compoziția în ea, am nivelat-o bine și a presărat deasupra alunele.
Gata! Am acoperit cu folie alimentară și am dat la rece.