fbpx

Salam de biscuiti vegan

Autorpetitecuisine
DificultateÎncepător

Salamul de biscuiti ma duce mereu cu gandul la copilarie. Deserturile simple sunt cele mai bune si o varianta ideala atunci cand iti este pofta de ceva dulce si vrei sa se pregateasca si repede. Salamul de biscuiti este o alegere ideala in astfel de momente. Poate fi personalizat in functie de gustul fiecaruia. Eu am ales o varianta mai sanatoasa, vegana sau de post.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare5 minsTimp de gătire / răcire15 minsTimp Total20 mins

Ingrediente:

 400 g biscuiti simpli
 3 linguri(ă) piure de mere
 3 linguri(ă) stafide
 2 linguri(ă) miere
 160 g lapte vegetal
 50 g carob sau pudra de roscove (puteti folosi si cacao)
 1 linguri(ă) fulgi de migdale
 esenta de rom
 fulgi de cocos

Mod de preparare:

1

Maruntim biscuitii intr-un bol incapator. Eu i-am maruntit cu mana pentru a ramane bucatile mai mari.

2

Laptele si carobul le amestecam impreuna pana se omogenizeaza si le adaugam peste biscuiti.

3

Adaugam si restul ingredientelor. Pentru a obtine piureul de mere aveti nevoie de 2 mere medii pe care le curatati de coaja si le taiati cubulete. Le puneti la fiert si dupa ce sunt gata, intr-un bol, cu ajutorul unei furculite, le pasati pana obtineti consistenta unui piure.

4

Modelam salamul si il impachetam intr-o folie de prospetime si il dam la frigider.

5

Inainte sa il consumam il dam prin fulgi de cocos. Pofta buna!

Ingrediente

 400 g biscuiti simpli
 3 linguri(ă) piure de mere
 3 linguri(ă) stafide
 2 linguri(ă) miere
 160 g lapte vegetal
 50 g carob sau pudra de roscove (puteti folosi si cacao)
 1 linguri(ă) fulgi de migdale
 esenta de rom
 fulgi de cocos

Direcții

1

Maruntim biscuitii intr-un bol incapator. Eu i-am maruntit cu mana pentru a ramane bucatile mai mari.

2

Laptele si carobul le amestecam impreuna pana se omogenizeaza si le adaugam peste biscuiti.

3

Adaugam si restul ingredientelor. Pentru a obtine piureul de mere aveti nevoie de 2 mere medii pe care le curatati de coaja si le taiati cubulete. Le puneti la fiert si dupa ce sunt gata, intr-un bol, cu ajutorul unei furculite, le pasati pana obtineti consistenta unui piure.

4

Modelam salamul si il impachetam intr-o folie de prospetime si il dam la frigider.

5

Inainte sa il consumam il dam prin fulgi de cocos. Pofta buna!

Salam de biscuiti vegan