Reteta unei salate clasice.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala, se usucă și se taie fâșii. Se condimentează cu sare, piper, oregano și praf de usturoi.
Într-o tigaie antiaderenta unsa cu puțin ulei se adaugă puiul condimentat. Se prepara pana devine auriu, aproximativ 10 minute.
Într-un blender/chopper/maruntitor se adaugă smantana, muștarul, parmezanul, anșoa, sare, piper, 2 căței de usturoi, zeama de lamaie și se amesteca pana se formează o pasta.
Într-o tigaie antiaderenta neunsa se pun feliile de pâine. Când sunt coapte, se freacă cu un cățel de usturoi tăiat pe jumătate.
Într-un castron încăpător se adaugă patul de salata, puiul, crutoanele. Înainte de servire se adaugă și dressingul. Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Pieptul de pui se spala, se usucă și se taie fâșii. Se condimentează cu sare, piper, oregano și praf de usturoi.
Într-o tigaie antiaderenta unsa cu puțin ulei se adaugă puiul condimentat. Se prepara pana devine auriu, aproximativ 10 minute.
Într-un blender/chopper/maruntitor se adaugă smantana, muștarul, parmezanul, anșoa, sare, piper, 2 căței de usturoi, zeama de lamaie și se amesteca pana se formează o pasta.
Într-o tigaie antiaderenta neunsa se pun feliile de pâine. Când sunt coapte, se freacă cu un cățel de usturoi tăiat pe jumătate.
Într-un castron încăpător se adaugă patul de salata, puiul, crutoanele. Înainte de servire se adaugă și dressingul. Pofta buna!