fbpx

Salata calda de naut cu spanac

AvatarAutorRobertMarza
DificultateÎncepător

Un preparat delicios si satios, bogat in fibre si proteine, care poate fi consumat cald sau rece, in orice moment alt zilei. Nautul este bogat in proteine, fibre, fier, magneziu, vitamina B6, vitamina B, vitamina A si vitamina C, iar in spanac gasim: vitamina K, A, C, B1, B2, B3, fier, iod, zinc, magneziu, calciu, potasiu, cupru, seleniu, Omega-3, acid folic, magneziu, mangan.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare5 minsTimp de gătire / răcire5 minsTimp Total10 mins

Ingrediente:

 200 g Naut
 200 g Spanac baby
 1 linguriță(e) Ulei de masline
 1 linguriță(e) sare si piper

Mod de preparare:

1

Spalam spanacul si il lasam la scurs intr-un vas. Intr-o tigaie antiaderenta punem putin ulei de masline extravirgin si adaugam spanacul.

2

Il condimentam cu sare piper, iar cand este aproape gata adaugam conserva de naut scursa de apa.

3

Lasam pe foc pana cand nautul este putin rumenit si mai condimentam dupa gust. Daca doriti puteti adauga boia, praf de curry sau orice alt condiment doriti.

4

Cand nautul si spanacul sunt gata, le asezam intr-o farfurie/bol si stropim cu putin suc de lamaie proaspat stors.

Ingrediente

 200 g Naut
 200 g Spanac baby
 1 linguriță(e) Ulei de masline
 1 linguriță(e) sare si piper

Direcții

1

Spalam spanacul si il lasam la scurs intr-un vas. Intr-o tigaie antiaderenta punem putin ulei de masline extravirgin si adaugam spanacul.

2

Il condimentam cu sare piper, iar cand este aproape gata adaugam conserva de naut scursa de apa.

3

Lasam pe foc pana cand nautul este putin rumenit si mai condimentam dupa gust. Daca doriti puteti adauga boia, praf de curry sau orice alt condiment doriti.

4

Cand nautul si spanacul sunt gata, le asezam intr-o farfurie/bol si stropim cu putin suc de lamaie proaspat stors.

Salata calda de naut cu spanac