Un preparat delicios si satios, bogat in fibre si proteine, care poate fi consumat cald sau rece, in orice moment alt zilei. Nautul este bogat in proteine, fibre, fier, magneziu, vitamina B6, vitamina B, vitamina A si vitamina C, iar in spanac gasim: vitamina K, A, C, B1, B2, B3, fier, iod, zinc, magneziu, calciu, potasiu, cupru, seleniu, Omega-3, acid folic, magneziu, mangan.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Spalam spanacul si il lasam la scurs intr-un vas. Intr-o tigaie antiaderenta punem putin ulei de masline extravirgin si adaugam spanacul.
Il condimentam cu sare piper, iar cand este aproape gata adaugam conserva de naut scursa de apa.
Lasam pe foc pana cand nautul este putin rumenit si mai condimentam dupa gust. Daca doriti puteti adauga boia, praf de curry sau orice alt condiment doriti.
Cand nautul si spanacul sunt gata, le asezam intr-o farfurie/bol si stropim cu putin suc de lamaie proaspat stors.
Ingrediente
Indicații
Spalam spanacul si il lasam la scurs intr-un vas. Intr-o tigaie antiaderenta punem putin ulei de masline extravirgin si adaugam spanacul.
Il condimentam cu sare piper, iar cand este aproape gata adaugam conserva de naut scursa de apa.
Lasam pe foc pana cand nautul este putin rumenit si mai condimentam dupa gust. Daca doriti puteti adauga boia, praf de curry sau orice alt condiment doriti.
Cand nautul si spanacul sunt gata, le asezam intr-o farfurie/bol si stropim cu putin suc de lamaie proaspat stors.