Salata Caesar neconventionala
![](https://icooking.ro/wp-content/uploads/cooked/images/recipes/recipe_4679.jpg)
Ingrediente:
Mod de preparare:
Prajeste pulpele de pui intr-o tigaie cu putina grasime, pana se inrosesc. După ce le scoatem, scoatem oasele, apoi tăiem carnea în bucăți mici. Aruncați baconul tocat în tigaie. Dupa ce s-a prajit baconul , îndepărtați-l și puneți feliile de pâine in tigaie. Le prăjim și le tăiem apoi.
Pentru sos, zdrobiți usturoiul și sardinele într-un mojar. Amestecați smântâna cu brânza feta și adăugați amestecul de usturoi si sardine.
Aruncăm frunzele de salată în sos, apoi adaugam puiul si baconul . Adauga pâinea prăjită și amesteca ușor în câteva mișcări. La final, presarați salata cu parmezan ras.
Ingrediente
Indicații
Prajeste pulpele de pui intr-o tigaie cu putina grasime, pana se inrosesc. După ce le scoatem, scoatem oasele, apoi tăiem carnea în bucăți mici. Aruncați baconul tocat în tigaie. Dupa ce s-a prajit baconul , îndepărtați-l și puneți feliile de pâine in tigaie. Le prăjim și le tăiem apoi.
Pentru sos, zdrobiți usturoiul și sardinele într-un mojar. Amestecați smântâna cu brânza feta și adăugați amestecul de usturoi si sardine.
Aruncăm frunzele de salată în sos, apoi adaugam puiul si baconul . Adauga pâinea prăjită și amesteca ușor în câteva mișcări. La final, presarați salata cu parmezan ras.