O salată de vară rafinată.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se spală căpșunele, salata și rucola.
Se taie/ rupe salata verde în bucăți de aproximativ 5 cm.
Se taie căpșunele în jumătăți sau sferturi.
Se taie brânza brie în bucăți de aproximativ 3 cm.
Într-o tigaie se pune nuca și mierea și se lasă pe foc aproximativ 5 minute, timp în care acestea trebuie amestecate pentru a vă asigura că nucile sunt complet acoperite de miere.
Se așează toate ingredientele într-un bol și se servesc ca atare sau cu oțet dulce.
După preferințe, puteți înlocui brânza brie cu brânză gorgonzola.
Ingrediente
Indicații
Se spală căpșunele, salata și rucola.
Se taie/ rupe salata verde în bucăți de aproximativ 5 cm.
Se taie căpșunele în jumătăți sau sferturi.
Se taie brânza brie în bucăți de aproximativ 3 cm.
Într-o tigaie se pune nuca și mierea și se lasă pe foc aproximativ 5 minute, timp în care acestea trebuie amestecate pentru a vă asigura că nucile sunt complet acoperite de miere.
Se așează toate ingredientele într-un bol și se servesc ca atare sau cu oțet dulce.
După preferințe, puteți înlocui brânza brie cu brânză gorgonzola.