Salată cu căpșune, brânză brie și nuci caramelizate

AutorMaria Cristina Florea
DificultateÎncepător

O salată de vară rafinată.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare5 minuteTimp total15 minute

Ingrediente:

 3 frunze de salată verde
 100 gr rucola
 10 căpșune
 100 gr brânză brie
 50 gr nucă
 2 miere

Mod de preparare:

1

Se spală căpșunele, salata și rucola.

2

Se taie/ rupe salata verde în bucăți de aproximativ 5 cm.

3

Se taie căpșunele în jumătăți sau sferturi.

4

Se taie brânza brie în bucăți de aproximativ 3 cm.

5

Într-o tigaie se pune nuca și mierea și se lasă pe foc aproximativ 5 minute, timp în care acestea trebuie amestecate pentru a vă asigura că nucile sunt complet acoperite de miere.

6

Se așează toate ingredientele într-un bol și se servesc ca atare sau cu oțet dulce.

7

După preferințe, puteți înlocui brânza brie cu brânză gorgonzola.

Ingrediente

 3 frunze de salată verde
 100 gr rucola
 10 căpșune
 100 gr brânză brie
 50 gr nucă
 2 miere

Indicații

1

Se spală căpșunele, salata și rucola.

2

Se taie/ rupe salata verde în bucăți de aproximativ 5 cm.

3

Se taie căpșunele în jumătăți sau sferturi.

4

Se taie brânza brie în bucăți de aproximativ 3 cm.

5

Într-o tigaie se pune nuca și mierea și se lasă pe foc aproximativ 5 minute, timp în care acestea trebuie amestecate pentru a vă asigura că nucile sunt complet acoperite de miere.

6

Se așează toate ingredientele într-un bol și se servesc ca atare sau cu oțet dulce.

7

După preferințe, puteți înlocui brânza brie cu brânză gorgonzola.

Note

Salată cu căpșune, brânză brie și nuci caramelizate