fbpx

Salată cu căpșune, brânză brie și nuci caramelizate

AutorMaria Cristina Florea
DificultateÎncepător

O salată de vară rafinată.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire5 minsTimp Total15 mins

Ingrediente:

 3 frunze de salată verde
 100 g rucola
 10 căpșune
 100 g brânză brie
 50 g nucă
 2 miere

Mod de preparare:

1

Se spală căpșunele, salata și rucola.

2

Se taie/ rupe salata verde în bucăți de aproximativ 5 cm.

3

Se taie căpșunele în jumătăți sau sferturi.

4

Se taie brânza brie în bucăți de aproximativ 3 cm.

5

Într-o tigaie se pune nuca și mierea și se lasă pe foc aproximativ 5 minute, timp în care acestea trebuie amestecate pentru a vă asigura că nucile sunt complet acoperite de miere.

6

Se așează toate ingredientele într-un bol și se servesc ca atare sau cu oțet dulce.

7

După preferințe, puteți înlocui brânza brie cu brânză gorgonzola.

Ingrediente

 3 frunze de salată verde
 100 g rucola
 10 căpșune
 100 g brânză brie
 50 g nucă
 2 miere

Direcții

1

Se spală căpșunele, salata și rucola.

2

Se taie/ rupe salata verde în bucăți de aproximativ 5 cm.

3

Se taie căpșunele în jumătăți sau sferturi.

4

Se taie brânza brie în bucăți de aproximativ 3 cm.

5

Într-o tigaie se pune nuca și mierea și se lasă pe foc aproximativ 5 minute, timp în care acestea trebuie amestecate pentru a vă asigura că nucile sunt complet acoperite de miere.

6

Se așează toate ingredientele într-un bol și se servesc ca atare sau cu oțet dulce.

7

După preferințe, puteți înlocui brânza brie cu brânză gorgonzola.

Salată cu căpșune, brânză brie și nuci caramelizate