O salată simpla si usor de facut.

Ingrediente:
20 g Porumb
20 g Fasole Rosie
50 g Piept de pui
50 g Salata Verde
1 Ou
20 g Castravete
20 g Rosii Cherry
10 g Telemea ( Feta )
1 Iaurt mic
10 ml Lapte
10 g Parmezan
Mod de preparare:
1
Punem oul la fiert, după care ne apucam sa prajim pieptul de pui. Eu am pus doar sare si piper pe el.
2
Pregătim toate produsele dupa ce le-am spălat si tăiat într-un bol.
3
Dressingul, foarte simplu. Adaugam iaurtul, laptele si parmezanul si amestecăm. Puteti pune sare sau piper daca doriti dupa gust.
4
Amestecăm toate ingredientele si servim.
Pofta buna va doresc.
Ingrediente
20 g Porumb
20 g Fasole Rosie
50 g Piept de pui
50 g Salata Verde
1 Ou
20 g Castravete
20 g Rosii Cherry
10 g Telemea ( Feta )
1 Iaurt mic
10 ml Lapte
10 g Parmezan
Direcții
1
Punem oul la fiert, după care ne apucam sa prajim pieptul de pui. Eu am pus doar sare si piper pe el.
2
Pregătim toate produsele dupa ce le-am spălat si tăiat într-un bol.
3
Dressingul, foarte simplu. Adaugam iaurtul, laptele si parmezanul si amestecăm. Puteti pune sare sau piper daca doriti dupa gust.
4
Amestecăm toate ingredientele si servim.
Pofta buna va doresc.