Salată cu pui, ouă și legume

AutorAncutsa Cuisine
DificultateÎncepător

O salată sățioasă și gustoasă cu pui gătit la cuptor, ouă fierte, legume și ulei aromatizat cu busuioc. Inițial o pregătisem pentru mine și sora mea, pentru că mama și tata mâncau altceva, dar până la urmă am mâncat toți din ea, a fost așa bună…

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare4 minuteTimp total19 minute

Ingrediente:

 3 ouă
 1 piept de pui (gătit la cuptor)
 Câteva frunze de salată verde
 1 fir de praz
 150 gr roșii cherry
 2 felii de telemea de vacă
 3 tbsp fasole roșie (la conservă)
 2 felii de bacon
 sare
 2 tbsp ulei de măsline aromat cu busuioc

Mod de preparare:

1

Fierbi ouăle pentru 4 minute, să nu fie nici zemoase, nici fierte tari, ci mediu. Le răcești sub jet de apă rece (apa de la fiert eu o pun la plante, după ce s-a răcit) și le cureți, apoi le tai felii.

2

Speli salata și legumele.
Rupi frunzele de salată cu mâna și le răsfiri pe un platou.

3

Între timp, rumenești câteva felii de bacon la panini makes sau într-o tigaie, iar după ce se rumenesc, le rupi și le așezi pe platou.

4

Tai roșiile, felii și le răsfiri.
Brânza o rupi bucățele, cu mâinile și o adaugi din loc în loc.
Tai prazul rondele subțiri și le adaugi pe platou.
Clătești fasolea roșie până scapi de spumă și o presari pe platou.
Tai pieptul de pui fâșii subțiri și le așezi pe margine, pentru un aspect plăcut.
Aranjezi frumos și ouăle.

5

Presari sare, după gust și picuri uleiul aromatizat cu busuioc peste toate.
Poftă Bună!

Ingrediente

 3 ouă
 1 piept de pui (gătit la cuptor)
 Câteva frunze de salată verde
 1 fir de praz
 150 gr roșii cherry
 2 felii de telemea de vacă
 3 tbsp fasole roșie (la conservă)
 2 felii de bacon
 sare
 2 tbsp ulei de măsline aromat cu busuioc

Indicații

1

Fierbi ouăle pentru 4 minute, să nu fie nici zemoase, nici fierte tari, ci mediu. Le răcești sub jet de apă rece (apa de la fiert eu o pun la plante, după ce s-a răcit) și le cureți, apoi le tai felii.

2

Speli salata și legumele.
Rupi frunzele de salată cu mâna și le răsfiri pe un platou.

3

Între timp, rumenești câteva felii de bacon la panini makes sau într-o tigaie, iar după ce se rumenesc, le rupi și le așezi pe platou.

4

Tai roșiile, felii și le răsfiri.
Brânza o rupi bucățele, cu mâinile și o adaugi din loc în loc.
Tai prazul rondele subțiri și le adaugi pe platou.
Clătești fasolea roșie până scapi de spumă și o presari pe platou.
Tai pieptul de pui fâșii subțiri și le așezi pe margine, pentru un aspect plăcut.
Aranjezi frumos și ouăle.

5

Presari sare, după gust și picuri uleiul aromatizat cu busuioc peste toate.
Poftă Bună!

Salată cu pui, ouă și legume