Salata cu tofu

AutorVlad
DificultateÎncepător

Salata vegana cu tofu și ciuperci.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire30 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 180 gr Brânză tofu
 100 gr Măsline kalamata
 200 gr Ciuperci
 100 gr Baby spanac
 Sare
 Piper
 Boia de ardei iute
 Ulei de măsline

Mod de preparare:

1

Ciupercile se spala și se lasă la scurs.

2

Baby spanacul se da printr-un jet de apa rece și se lasă la scurs într-o sita.

3

Într-o tigaie se pune o lingura de ulei de măsline și se adaugă ciupercile tăiate în bucatele.

4

Se călesc 10 minute sau pana scade apa din ele.

5

Se condimentează cu sare și piper.

6

Brânza tofu se taie cubulețe.

7

Într un bol se amesteca baby spanacul cu măslinele kalamata, brânza tofu și ciupercile.

8

Se mai pune o lingura de ulei de măsline, sare, piper și boia de ardei iute.

Pofta bună!

Ingrediente

 180 gr Brânză tofu
 100 gr Măsline kalamata
 200 gr Ciuperci
 100 gr Baby spanac
 Sare
 Piper
 Boia de ardei iute
 Ulei de măsline

Indicații

1

Ciupercile se spala și se lasă la scurs.

2

Baby spanacul se da printr-un jet de apa rece și se lasă la scurs într-o sita.

3

Într-o tigaie se pune o lingura de ulei de măsline și se adaugă ciupercile tăiate în bucatele.

4

Se călesc 10 minute sau pana scade apa din ele.

5

Se condimentează cu sare și piper.

6

Brânza tofu se taie cubulețe.

7

Într un bol se amesteca baby spanacul cu măslinele kalamata, brânza tofu și ciupercile.

8

Se mai pune o lingura de ulei de măsline, sare, piper și boia de ardei iute.

Pofta bună!

Note

Salata cu tofu