fbpx

Salata cu tofu

AvatarAutorVlad
DificultateÎncepător

Salata vegana cu tofu și ciuperci.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare30 minsTimp de gătire / răcire10 minsTimp Total40 mins

Ingrediente:

 180 g Brânză tofu
 100 g Măsline kalamata
 200 g Ciuperci
 100 g Baby spanac
 Sare
 Piper
 Boia de ardei iute
 Ulei de măsline

Mod de preparare:

1

Ciupercile se spala și se lasă la scurs.

2

Baby spanacul se da printr-un jet de apa rece și se lasă la scurs într-o sita.

3

Într-o tigaie se pune o lingura de ulei de măsline și se adaugă ciupercile tăiate în bucatele.

4

Se călesc 10 minute sau pana scade apa din ele.

5

Se condimentează cu sare și piper.

6

Brânza tofu se taie cubulețe.

7

Într un bol se amesteca baby spanacul cu măslinele kalamata, brânza tofu și ciupercile.

8

Se mai pune o lingura de ulei de măsline, sare, piper și boia de ardei iute.

Pofta bună!

Ingrediente

 180 g Brânză tofu
 100 g Măsline kalamata
 200 g Ciuperci
 100 g Baby spanac
 Sare
 Piper
 Boia de ardei iute
 Ulei de măsline

Direcții

1

Ciupercile se spala și se lasă la scurs.

2

Baby spanacul se da printr-un jet de apa rece și se lasă la scurs într-o sita.

3

Într-o tigaie se pune o lingura de ulei de măsline și se adaugă ciupercile tăiate în bucatele.

4

Se călesc 10 minute sau pana scade apa din ele.

5

Se condimentează cu sare și piper.

6

Brânza tofu se taie cubulețe.

7

Într un bol se amesteca baby spanacul cu măslinele kalamata, brânza tofu și ciupercile.

8

Se mai pune o lingura de ulei de măsline, sare, piper și boia de ardei iute.

Pofta bună!

Salata cu tofu