Forte bună, uşoră şi care ţine de foame.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Spălaţi bine orezul şi puneţi-l la fiert 20 minute. Între timp spălaţi salata şi tăieţ-o bucăţi mai mici, cum vă place vouă. Măslinele se taie felii. Într-un bol se amestecă ulei de măsline cu zeamă de lămâie, sare şi piper. Într-un bol mare se pune jumate de salată, apoi orezul, restul de salată, măslinele şi tonul scurs de zamă. Deasupra de tornă dressingul. Se mestecă şi se serveşte imediat.
Ingrediente
Indicații
Spălaţi bine orezul şi puneţi-l la fiert 20 minute. Între timp spălaţi salata şi tăieţ-o bucăţi mai mici, cum vă place vouă. Măslinele se taie felii. Într-un bol se amestecă ulei de măsline cu zeamă de lămâie, sare şi piper. Într-un bol mare se pune jumate de salată, apoi orezul, restul de salată, măslinele şi tonul scurs de zamă. Deasupra de tornă dressingul. Se mestecă şi se serveşte imediat.