Îmi plac mult tonul și salatele de vară în tot felul de combinații. Am pregătit o salată în stil mediteranean cu ton, măsline, mazăre și morcov, cu uleiurile mele preferate. Am unul cu busuioc, cumpărat. Mai am unul pregătit de mine, cu ulei de măsline în care am ținut măsline kalamata și oregano uscat.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pui mazărea la fiert într-o crăticioară cu apă și un praf de sare. Cureți și speli morcovul, îl tai după plac și îl pui la fiert lângă mazăre. După ce s-au fiert, le scurgi de apă și le lași la răcit. Tai morcovul cubulețe.
Scoți sâmburii de la măsline, apoi feliezi măslinele sau le poți lăsa întregi, dacă vrei.
Pui mazărea și morcovii într-un bol mare. Adaugi măslinele negre și cele kalamata, tonul.
Asezonezi cu ulei aromatizat cu busuioc și ulei de măsline kalamata cu oregano, dar și sare, după gust și amesteci. Decorezi cu busuioc proaspăt.
Poftă Bună!
Ingrediente
Indicații
Pui mazărea la fiert într-o crăticioară cu apă și un praf de sare. Cureți și speli morcovul, îl tai după plac și îl pui la fiert lângă mazăre. După ce s-au fiert, le scurgi de apă și le lași la răcit. Tai morcovul cubulețe.
Scoți sâmburii de la măsline, apoi feliezi măslinele sau le poți lăsa întregi, dacă vrei.
Pui mazărea și morcovii într-un bol mare. Adaugi măslinele negre și cele kalamata, tonul.
Asezonezi cu ulei aromatizat cu busuioc și ulei de măsline kalamata cu oregano, dar și sare, după gust și amesteci. Decorezi cu busuioc proaspăt.
Poftă Bună!