Salata nelipsita de pe masa de Paște.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se spala cartofii, pastarnacul și morcovii si se pun la fiert.
Într-un alt vas se pune la fiert pieptul de pui cu putina sare.
In timp ce legumele si pieptul de pui fierb, tocam castraveții murați si preparam maioneza.
Maioneza se prepara cu un gălbenuș fiert, unul crud si cele 2 două linguri de mustar. Se adauga putin cate putin uleiul și se mixează maioneza.
Dupa ce legumele si pietul de pui au fier le tocam, adaugam castraveții murati care au fost si ei tocati , mazarea dulce și maioneza.
Se încorporează toate ingredientele si se uniformizează salata într-un bol, se creează un model după creativitatea ficaruia.
Ingrediente
Indicații
Se spala cartofii, pastarnacul și morcovii si se pun la fiert.
Într-un alt vas se pune la fiert pieptul de pui cu putina sare.
In timp ce legumele si pieptul de pui fierb, tocam castraveții murați si preparam maioneza.
Maioneza se prepara cu un gălbenuș fiert, unul crud si cele 2 două linguri de mustar. Se adauga putin cate putin uleiul și se mixează maioneza.
Dupa ce legumele si pietul de pui au fier le tocam, adaugam castraveții murati care au fost si ei tocati , mazarea dulce și maioneza.
Se încorporează toate ingredientele si se uniformizează salata într-un bol, se creează un model după creativitatea ficaruia.