Salată de boeuf fără boeuf

Autormironbianca
DificultateÎncepător

Salata nelipsita de pe masa de Paște.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire30 minuteTimp de preparare40 minuteTimp total1 oră 10 minute

Ingrediente:

 500 gr cartofi
 250 gr morcovi
 250 gr mazăre dulce
 250 gr pastarnac
 250 gr castraveți murați
 300 gr piept de pui
 2 ouă
 500 ml ulei
 2 muștar
 1 tbsp sare

Mod de preparare:

1

Se spala cartofii, pastarnacul și morcovii si se pun la fiert.

2

Într-un alt vas se pune la fiert pieptul de pui cu putina sare.

3

In timp ce legumele si pieptul de pui fierb, tocam castraveții murați si preparam maioneza.

4

Maioneza se prepara cu un gălbenuș fiert, unul crud si cele 2 două linguri de mustar. Se adauga putin cate putin uleiul și se mixează maioneza.

5

Dupa ce legumele si pietul de pui au fier le tocam, adaugam castraveții murati care au fost si ei tocati , mazarea dulce și maioneza.

6

Se încorporează toate ingredientele si se uniformizează salata într-un bol, se creează un model după creativitatea ficaruia.

Ingrediente

 500 gr cartofi
 250 gr morcovi
 250 gr mazăre dulce
 250 gr pastarnac
 250 gr castraveți murați
 300 gr piept de pui
 2 ouă
 500 ml ulei
 2 muștar
 1 tbsp sare

Indicații

1

Se spala cartofii, pastarnacul și morcovii si se pun la fiert.

2

Într-un alt vas se pune la fiert pieptul de pui cu putina sare.

3

In timp ce legumele si pieptul de pui fierb, tocam castraveții murați si preparam maioneza.

4

Maioneza se prepara cu un gălbenuș fiert, unul crud si cele 2 două linguri de mustar. Se adauga putin cate putin uleiul și se mixează maioneza.

5

Dupa ce legumele si pietul de pui au fier le tocam, adaugam castraveții murati care au fost si ei tocati , mazarea dulce și maioneza.

6

Se încorporează toate ingredientele si se uniformizează salata într-un bol, se creează un model după creativitatea ficaruia.

Note

Salată de boeuf fără boeuf