Aceasta salata este foarte usor de pregatit si poate tine locul unei gustari reci sau chiar folosita ca si garnitura.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie pe jumatate.
Se pun la fiert cu un prof de sare .
Intre timp, taiem ceapa alba, fin, in fasii lungi.
Ceapa verde se taie marunt.
Dupa ce s-au fiert cartofii, se pun intr-un vas si se piseaza cu furculita.
Se adauga ceapa alba si ceapa verde peste cartofii pisati impreuna cu uleiul, otetul si sarea.
Amestecam toate ingredientele si Voila!
Ingrediente
Indicații
Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie pe jumatate.
Se pun la fiert cu un prof de sare .
Intre timp, taiem ceapa alba, fin, in fasii lungi.
Ceapa verde se taie marunt.
Dupa ce s-au fiert cartofii, se pun intr-un vas si se piseaza cu furculita.
Se adauga ceapa alba si ceapa verde peste cartofii pisati impreuna cu uleiul, otetul si sarea.
Amestecam toate ingredientele si Voila!