Salată de cartofi

AutorTeodoraF
DificultateÎncepător

Ceva ușor, de vară.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total50 minute

Ingrediente:

 500 gr Cartofi
 4 Ouă
 2 Cepe
 1 Castravete mic
 200 gr Iaurt grecesc
 Sare și piper
 50 gr Ulei măsline
 1 tsp Oțet

Mod de preparare:

1

Se taie cartofii, ca pentru supă și se pun la fiert, după care se adaugă sare.

2

Se fierb ouăle timp de 6 minute, după care se decojesc și se taie cuburi.

3

Ceapa se taie în solzișori, care se condimentează cu sare, ulei de măsline și oțet.

4

Când cartofii sunt fierți, se pun într-un bol peste care se adaugă ceapa, ouăle și piper. Se gustă, iar dacă mai trebuie, se adaugă sare.

5

Opțional, se poate face un sos ușor, dând prin blender un castravete și amestecând-u-l cu 200 g de iaurt grecesc.

Ingrediente

 500 gr Cartofi
 4 Ouă
 2 Cepe
 1 Castravete mic
 200 gr Iaurt grecesc
 Sare și piper
 50 gr Ulei măsline
 1 tsp Oțet

Indicații

1

Se taie cartofii, ca pentru supă și se pun la fiert, după care se adaugă sare.

2

Se fierb ouăle timp de 6 minute, după care se decojesc și se taie cuburi.

3

Ceapa se taie în solzișori, care se condimentează cu sare, ulei de măsline și oțet.

4

Când cartofii sunt fierți, se pun într-un bol peste care se adaugă ceapa, ouăle și piper. Se gustă, iar dacă mai trebuie, se adaugă sare.

5

Opțional, se poate face un sos ușor, dând prin blender un castravete și amestecând-u-l cu 200 g de iaurt grecesc.

Salată de cartofi