Rețetă pentru salată de cartofi rapidă, cu smântână și bacon, foarte ușor de preparat, cu ingrediente puține și la îndemână. Potrivită pentru prânz, cină sau ca o gustare între mese.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Fierbe cartofii în coajă apoi lasă-i să se răcorească bine.
Curăță cartofii de coajă apoi taie-i cubulețe de dimensiuni potrivite și așează-i într-un bol pentru salată.
Mai departe prăjește feliile de bacon până devin crocante. După ce se vor răcori mărunțește feliile de bacon cu ajutorul unui cuțit.
Între timp amestecă uleiul de măsline cu zeama de lămâie și puțină sare apoi adaugă amestecul peste cartofi.
Omogenizează ușor apoi adaugă smântâna, baconul mărunțit și ceapa verde tocată mărunt.
Amestecă salata de cartofi apoi potrivește de sare și servește cu poftă! Este bine să adaugi sarea la sfârșit deoarece baconul poate fi ușor sărat astfel că este nevoie să guști înainte.
Ingrediente
Indicații
Fierbe cartofii în coajă apoi lasă-i să se răcorească bine.
Curăță cartofii de coajă apoi taie-i cubulețe de dimensiuni potrivite și așează-i într-un bol pentru salată.
Mai departe prăjește feliile de bacon până devin crocante. După ce se vor răcori mărunțește feliile de bacon cu ajutorul unui cuțit.
Între timp amestecă uleiul de măsline cu zeama de lămâie și puțină sare apoi adaugă amestecul peste cartofi.
Omogenizează ușor apoi adaugă smântâna, baconul mărunțit și ceapa verde tocată mărunt.
Amestecă salata de cartofi apoi potrivește de sare și servește cu poftă! Este bine să adaugi sarea la sfârșit deoarece baconul poate fi ușor sărat astfel că este nevoie să guști înainte.