Antreu proaspat servit pe paine prajita
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se taie ceapa foarte subțire, apoi se sareaza și se presară cu puțin oțet. Apoi o lăsăm să stea puțin la macerat.
Castravetele murat este, de asemenea, feliat subțire. La final, se amestecă compozitia , se adaugă muștarul și se condimentează cu sare și piper.
Cel mai bun lucru este să-l lași să stea puțin și să se răcească, dupa care se serveste pe paine prajita(care poate fi unsa si cu alte ingrediente) . Asupra amestecului servit pe paine prajita se adauga ulei de masline.
Ingrediente
Indicații
Se taie ceapa foarte subțire, apoi se sareaza și se presară cu puțin oțet. Apoi o lăsăm să stea puțin la macerat.
Castravetele murat este, de asemenea, feliat subțire. La final, se amestecă compozitia , se adaugă muștarul și se condimentează cu sare și piper.
Cel mai bun lucru este să-l lași să stea puțin și să se răcească, dupa care se serveste pe paine prajita(care poate fi unsa si cu alte ingrediente) . Asupra amestecului servit pe paine prajita se adauga ulei de masline.