fbpx

Salata de conopidă coaptă cu sos de smântâna

AutorAntonia
DificultateÎncepător

O salata cu totul specială.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare15 minsTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total35 mins

Ingrediente:

 1 Conopidă
 1 Borcănel de năut fiert
 3 fire ceapa verde
 1 mg Smântâna 15%

Mod de preparare:

1

Se spală bine conopida și se taie, apoi se aseaza intr-o tavă pe hârtie de copt (sau fără) împreuna cu năutul. Se stropesc puțin cu ulei și condimente după gust și se țin la cuptorul preîncălzit la 180 grade Celsius, pentru 20 minute sau pana se rumenesc puțin.

2

Când capătă o nuanță aurie, conopida și năutul se scot și se lasa puțin la răcit.

3

Intr-un castron de salata se amesteca toate ingredientele și se servește apoi salata caldă.

4

Este o salata delicioasa și sățioasa!

Ingrediente

 1 Conopidă
 1 Borcănel de năut fiert
 3 fire ceapa verde
 1 mg Smântâna 15%

Direcții

1

Se spală bine conopida și se taie, apoi se aseaza intr-o tavă pe hârtie de copt (sau fără) împreuna cu năutul. Se stropesc puțin cu ulei și condimente după gust și se țin la cuptorul preîncălzit la 180 grade Celsius, pentru 20 minute sau pana se rumenesc puțin.

2

Când capătă o nuanță aurie, conopida și năutul se scot și se lasa puțin la răcit.

3

Intr-un castron de salata se amesteca toate ingredientele și se servește apoi salata caldă.

4

Este o salata delicioasa și sățioasa!

Salata de conopidă coaptă cu sos de smântâna