Aceasta salata este ideala pt. zilele in care nu ai chef de gatit, dar ai chef de ceva bun, sanatos si satios.
Se pot adauga orice fel de legume.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se adauga couscous-ul intr-un bol impreuna cu sarea, piperul si 1 lingura de ulei. Se amesteca pana cand textura devine ca cea de nisip ud.
Se adauga apa fiarta peste si se amesteca pentru a omogeniza compozitia.
Se acopera vasul si se lasa pentru 10-15 minute pana cand couscousul se va umfla si se va inmuia.
Se spala si se toaca toate legumele dupa cum se prefera.
Se adauga toate legumele peste couscous.
Se amesteca toate ingredientele si se poate servi imediat sau mai tarziu.
Optional: se poate adauga zeama de lamie sau pesto.
Ingrediente
Indicații
Se adauga couscous-ul intr-un bol impreuna cu sarea, piperul si 1 lingura de ulei. Se amesteca pana cand textura devine ca cea de nisip ud.
Se adauga apa fiarta peste si se amesteca pentru a omogeniza compozitia.
Se acopera vasul si se lasa pentru 10-15 minute pana cand couscousul se va umfla si se va inmuia.
Se spala si se toaca toate legumele dupa cum se prefera.
Se adauga toate legumele peste couscous.
Se amesteca toate ingredientele si se poate servi imediat sau mai tarziu.
Optional: se poate adauga zeama de lamie sau pesto.