fbpx

Salata de couscous

AutorLoredana Lixandru
DificultateÎncepător

Aceasta salata este ideala pt. zilele in care nu ai chef de gatit, dar ai chef de ceva bun, sanatos si satios.

Se pot adauga orice fel de legume.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp Total20 mins

Ingrediente:

 1 morcov mic
 50 g couscous
 50 ml apa fiarta
 masline
 1 rosie
 1 castravete mic
 1 ceapa rosie mica
 ulei
 susan negru
 sare
 piper

Mod de preparare:

Pentru couscous
1

Se adauga couscous-ul intr-un bol impreuna cu sarea, piperul si 1 lingura de ulei. Se amesteca pana cand textura devine ca cea de nisip ud.

2

Se adauga apa fiarta peste si se amesteca pentru a omogeniza compozitia.

3

Se acopera vasul si se lasa pentru 10-15 minute pana cand couscousul se va umfla si se va inmuia.

Pasul final
4

Se spala si se toaca toate legumele dupa cum se prefera.

5

Se adauga toate legumele peste couscous.

6

Se amesteca toate ingredientele si se poate servi imediat sau mai tarziu.

7

Optional: se poate adauga zeama de lamie sau pesto.

Ingrediente

 1 morcov mic
 50 g couscous
 50 ml apa fiarta
 masline
 1 rosie
 1 castravete mic
 1 ceapa rosie mica
 ulei
 susan negru
 sare
 piper

Direcții

Pentru couscous
1

Se adauga couscous-ul intr-un bol impreuna cu sarea, piperul si 1 lingura de ulei. Se amesteca pana cand textura devine ca cea de nisip ud.

2

Se adauga apa fiarta peste si se amesteca pentru a omogeniza compozitia.

3

Se acopera vasul si se lasa pentru 10-15 minute pana cand couscousul se va umfla si se va inmuia.

Pasul final
4

Se spala si se toaca toate legumele dupa cum se prefera.

5

Se adauga toate legumele peste couscous.

6

Se amesteca toate ingredientele si se poate servi imediat sau mai tarziu.

7

Optional: se poate adauga zeama de lamie sau pesto.

Salata de couscous