Creveții sunt o sursa ideala de proteine, sunt săraci în grăsimi și foarte bogați în nutrienți. Creveții trași în unt cu usturoi, adăugați într-o salata de crudități pot alcătui un prânz sau o cină pe placul tuturor.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Creveții se călesc în unt cu sare, piper, 10-15 minute iar la urmă se adaugă usturoiul pentru a nu-și pierde aroma.
Legumele se spala și se așează într-un bol încăpător. Se adaugă creveții, sare și se stropește salata cu zeamă de lămâie. Se amestecă până când zeama de lămâie a ajuns in toată compoziția.
Ingrediente
Indicații
Creveții se călesc în unt cu sare, piper, 10-15 minute iar la urmă se adaugă usturoiul pentru a nu-și pierde aroma.
Legumele se spala și se așează într-un bol încăpător. Se adaugă creveții, sare și se stropește salata cu zeamă de lămâie. Se amestecă până când zeama de lămâie a ajuns in toată compoziția.