Salată de crudități cu creveți

AutorMaria
DificultateÎncepător

Creveții sunt o sursa ideala de proteine, sunt săraci în grăsimi și foarte bogați în nutrienți. Creveții trași în unt cu usturoi, adăugați într-o salata de crudități pot alcătui un prânz sau o cină pe placul tuturor.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total20 minute

Ingrediente:

 300 gr creveți
 100 gr conopidă
 60 gr morcov ras
 jumătate de ardei roșu
 jumătate de avocado
 salată verde
 sare
 piper
 20 gr unt
 zeamă de lămâie
 2 căței de usturoi

Mod de preparare:

1

Creveții se călesc în unt cu sare, piper, 10-15 minute iar la urmă se adaugă usturoiul pentru a nu-și pierde aroma.

2

Legumele se spala și se așează într-un bol încăpător. Se adaugă creveții, sare și se stropește salata cu zeamă de lămâie. Se amestecă până când zeama de lămâie a ajuns in toată compoziția.

Ingrediente

 300 gr creveți
 100 gr conopidă
 60 gr morcov ras
 jumătate de ardei roșu
 jumătate de avocado
 salată verde
 sare
 piper
 20 gr unt
 zeamă de lămâie
 2 căței de usturoi

Indicații

1

Creveții se călesc în unt cu sare, piper, 10-15 minute iar la urmă se adaugă usturoiul pentru a nu-și pierde aroma.

2

Legumele se spala și se așează într-un bol încăpător. Se adaugă creveții, sare și se stropește salata cu zeamă de lămâie. Se amestecă până când zeama de lămâie a ajuns in toată compoziția.

Salată de crudități cu creveți