fbpx

Salată de crudități cu creveți

AvatarAutorMaria
DificultateÎncepător

Creveții sunt o sursa ideala de proteine, sunt săraci în grăsimi și foarte bogați în nutrienți. Creveții trași în unt cu usturoi, adăugați într-o salata de crudități pot alcătui un prânz sau o cină pe placul tuturor.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare5 minsTimp de gătire / răcire15 minsTimp Total20 mins

Ingrediente:

 300 g creveți
 100 g conopidă
 60 g morcov ras
 jumătate de ardei roșu
 jumătate de avocado
 salată verde
 sare
 piper
 20 g unt
 zeamă de lămâie
 2 căței de usturoi

Mod de preparare:

1

Creveții se călesc în unt cu sare, piper, 10-15 minute iar la urmă se adaugă usturoiul pentru a nu-și pierde aroma.

2

Legumele se spala și se așează într-un bol încăpător. Se adaugă creveții, sare și se stropește salata cu zeamă de lămâie. Se amestecă până când zeama de lămâie a ajuns in toată compoziția.

Ingrediente

 300 g creveți
 100 g conopidă
 60 g morcov ras
 jumătate de ardei roșu
 jumătate de avocado
 salată verde
 sare
 piper
 20 g unt
 zeamă de lămâie
 2 căței de usturoi

Direcții

1

Creveții se călesc în unt cu sare, piper, 10-15 minute iar la urmă se adaugă usturoiul pentru a nu-și pierde aroma.

2

Legumele se spala și se așează într-un bol încăpător. Se adaugă creveții, sare și se stropește salata cu zeamă de lămâie. Se amestecă până când zeama de lămâie a ajuns in toată compoziția.

Salată de crudități cu creveți