O salata rece si rapida pentru serile calde de vara, dar si bogata in proteine.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se toaca ceapa pestisori si se amesteca cu fasolea, salata valeriana si patrunjel.
Pentru dressing amestecam sarea cu piperul, uleiul de masline, otetul balsamic si zeama de la o jumatate de lamaie, dupa care se toarna peste amestecul de legume si se amesteca bine.
La final se taie avocado cubulete sau pestisori si se pune deasupra salatei si se presara branza feta pe deasupra.
Ingrediente
Indicații
Se toaca ceapa pestisori si se amesteca cu fasolea, salata valeriana si patrunjel.
Pentru dressing amestecam sarea cu piperul, uleiul de masline, otetul balsamic si zeama de la o jumatate de lamaie, dupa care se toarna peste amestecul de legume si se amesteca bine.
La final se taie avocado cubulete sau pestisori si se pune deasupra salatei si se presara branza feta pe deasupra.