Salata de fasole rosie cu avocado

AutorDaniel Breda
DificultateÎncepător

O salata rece si rapida pentru serile calde de vara, dar si bogata in proteine.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp total20 minute

Ingrediente:

 500 gr fasole rosie
 500 gr salata valeriana
 50 gr branza feta
 1 ceapa medie
 1-2 avocado
 ½ lamaie
 1 tsp sare
 ½ tsp piper
 2 ulei de masline
 1 tbsp otet balsamic
 1 legatura patrunjel

Mod de preparare:

1

Se toaca ceapa pestisori si se amesteca cu fasolea, salata valeriana si patrunjel.

2

Pentru dressing amestecam sarea cu piperul, uleiul de masline, otetul balsamic si zeama de la o jumatate de lamaie, dupa care se toarna peste amestecul de legume si se amesteca bine.

3

La final se taie avocado cubulete sau pestisori si se pune deasupra salatei si se presara branza feta pe deasupra.

Ingrediente

 500 gr fasole rosie
 500 gr salata valeriana
 50 gr branza feta
 1 ceapa medie
 1-2 avocado
 ½ lamaie
 1 tsp sare
 ½ tsp piper
 2 ulei de masline
 1 tbsp otet balsamic
 1 legatura patrunjel

Indicații

1

Se toaca ceapa pestisori si se amesteca cu fasolea, salata valeriana si patrunjel.

2

Pentru dressing amestecam sarea cu piperul, uleiul de masline, otetul balsamic si zeama de la o jumatate de lamaie, dupa care se toarna peste amestecul de legume si se amesteca bine.

3

La final se taie avocado cubulete sau pestisori si se pune deasupra salatei si se presara branza feta pe deasupra.

Salata de fasole rosie cu avocado