Fasolea verde îi o legumă bogată în aminoacizi, potasiu, calciu, fer, vitaminele B1, B2 , C, K şi fibre.
Ingrediente:
300 gr fasole verde
3 smantana
3 maioneza
1 catel de usturoi
Mod de preparare:
1
Fasolea verde se spală şi se taie bucăţi mai mici şi se pune la fiert în apă cu sare timp de 10 minute. Strecurăm şi lăsăm sub jet de apă rece ca să se răcorască. Într-un bol se pune fasolea, maioneza, smântâna, usturoiul pisat, sare şi piper. Se amestecă şi se serveşte cu roşii şi paine prăjită.
Ingrediente
300 gr fasole verde
3 smantana
3 maioneza
1 catel de usturoi
Indicații
1
Fasolea verde se spală şi se taie bucăţi mai mici şi se pune la fiert în apă cu sare timp de 10 minute. Strecurăm şi lăsăm sub jet de apă rece ca să se răcorască. Într-un bol se pune fasolea, maioneza, smântâna, usturoiul pisat, sare şi piper. Se amestecă şi se serveşte cu roşii şi paine prăjită.