fbpx

Salată de fasole verde cu maioneză

AvatarAutorAna I
DificultateÎncepător

Fasolea verde îi o legumă bogată în aminoacizi, potasiu, calciu, fer, vitaminele B1, B2 , C, K şi fibre.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare20 minsTimp Total20 mins

Ingrediente:

 300 g fasole verde
 3 smantana
 3 maioneza
 1 catel de usturoi

Mod de preparare:

1

Fasolea verde se spală şi se taie bucăţi mai mici şi se pune la fiert în apă cu sare timp de 10 minute. Strecurăm şi lăsăm sub jet de apă rece ca să se răcorască. Într-un bol se pune fasolea, maioneza, smântâna, usturoiul pisat, sare şi piper. Se amestecă şi se serveşte cu roşii şi paine prăjită.

Ingrediente

 300 g fasole verde
 3 smantana
 3 maioneza
 1 catel de usturoi

Direcții

1

Fasolea verde se spală şi se taie bucăţi mai mici şi se pune la fiert în apă cu sare timp de 10 minute. Strecurăm şi lăsăm sub jet de apă rece ca să se răcorască. Într-un bol se pune fasolea, maioneza, smântâna, usturoiul pisat, sare şi piper. Se amestecă şi se serveşte cu roşii şi paine prăjită.

Salată de fasole verde cu maioneză