Salata de icre cu gris.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pune la fiert apa si se toarna gris in ploaie in timp ce se amesteca pana cand capata consistenta. Apoi se ia de pe foc si se lasa la racit.
Dupa ce s-a racit grisul se pun cele 2 lingurite de icre in robotul de bucatarie si se mixeaza aproximativ 4-5 minute pana se deschid putin la culoare.
Se adauga uleiul cate putin pana cand capata consistenta, dupa care se adauga putina apa minerala pentru ca salata de icre sa capete culoarea alba.
Se adauga grisul si se continua mixarea pana cand ramane o pasta fina. Se adauga sarea, ceapa si sarea de lamaie (dupa gust) dizolvata in apa minerala.
Pentru a avea o pasta mai subtire se mai adauga apa minerala, in timp ce pentru o consistena mai groasa mai putem pune gris.
Ingrediente
Indicații
Se pune la fiert apa si se toarna gris in ploaie in timp ce se amesteca pana cand capata consistenta. Apoi se ia de pe foc si se lasa la racit.
Dupa ce s-a racit grisul se pun cele 2 lingurite de icre in robotul de bucatarie si se mixeaza aproximativ 4-5 minute pana se deschid putin la culoare.
Se adauga uleiul cate putin pana cand capata consistenta, dupa care se adauga putina apa minerala pentru ca salata de icre sa capete culoarea alba.
Se adauga grisul si se continua mixarea pana cand ramane o pasta fina. Se adauga sarea, ceapa si sarea de lamaie (dupa gust) dizolvata in apa minerala.
Pentru a avea o pasta mai subtire se mai adauga apa minerala, in timp ce pentru o consistena mai groasa mai putem pune gris.