Salata de naut, cruditati si dressing de iaurt.
Ingrediente:
140 gr Naut din conserva (scurs)
1 Rosie
½ Ardei gras rosu
3 - 4 Ridichi
70 ml Chefir
Sare
Zeama de lamaie
Oregano
Chilli
Mod de preparare:
1
Nautul se scoate din conserva, se scurge si se clateste in cateva ape.
2
Se taie rosia, ardeiul si ridichile cubulete si se adauga peste naut.
3
Dressingul este facut din chefir, peste care adaugam sare, oregano, putina zeama de lamaine si chilli, dupa care se adauga peste nautul cu legume si se amesteca.
Ingrediente
140 gr Naut din conserva (scurs)
1 Rosie
½ Ardei gras rosu
3 - 4 Ridichi
70 ml Chefir
Sare
Zeama de lamaie
Oregano
Chilli
Indicații
1
Nautul se scoate din conserva, se scurge si se clateste in cateva ape.
2
Se taie rosia, ardeiul si ridichile cubulete si se adauga peste naut.
3
Dressingul este facut din chefir, peste care adaugam sare, oregano, putina zeama de lamaine si chilli, dupa care se adauga peste nautul cu legume si se amesteca.