Salată de paste super rapidă și fresh.
Ingrediente:
400 gr paste
150 gr roșii
100 gr castraveți
70 gr brânză feta
sare
piper
100 gr felii de șuncă (opțional)
Mod de preparare:
1
Se fierb pastele împreună cu un praf generos de sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
2
Între timp, se taie legumele și brânza după preferințe și se pun într-un bol, încăpător.
3
După ce au fiert pastele, le scurgem de apă (opțional se pot clăti cu apă rece) și le punem în bol.
4
Condimentăm cu sare și piper după gust și le amestecăm bine.
Ingrediente
400 gr paste
150 gr roșii
100 gr castraveți
70 gr brânză feta
sare
piper
100 gr felii de șuncă (opțional)
Indicații
1
Se fierb pastele împreună cu un praf generos de sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
2
Între timp, se taie legumele și brânza după preferințe și se pun într-un bol, încăpător.
3
După ce au fiert pastele, le scurgem de apă (opțional se pot clăti cu apă rece) și le punem în bol.
4
Condimentăm cu sare și piper după gust și le amestecăm bine.