Un aperitiv care poate fi servit in zilele călduroase de vara!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-o cratiță se pune la fiert pieptul de pui cu putina sare și se lasă la răcit.
În alta cratiță punem pastele, putina sare, apa și ulei de măsline și le lasam la fiert.
Tăiem castraveții, roșiile și pieptul de pui, si le punem într-un castron împreună cu pastele. Amestecam ingredientele.
Într-un castronel amestecam foarte bine smantana, iaurtul, coaja de lămâie și zeama, sarea și piperul. Sosul rezultat îl turnam peste salata cu paste și amestecam toate ingredientele. Poate fi mâncat atât rece, cât și la temperatura camerei.
Ingrediente
Indicații
Într-o cratiță se pune la fiert pieptul de pui cu putina sare și se lasă la răcit.
În alta cratiță punem pastele, putina sare, apa și ulei de măsline și le lasam la fiert.
Tăiem castraveții, roșiile și pieptul de pui, si le punem într-un castron împreună cu pastele. Amestecam ingredientele.
Într-un castronel amestecam foarte bine smantana, iaurtul, coaja de lămâie și zeama, sarea și piperul. Sosul rezultat îl turnam peste salata cu paste și amestecam toate ingredientele. Poate fi mâncat atât rece, cât și la temperatura camerei.