fbpx

Salată de paste cu spanac și mandarine

AvatarAutorFlavor Tailors
DificultateÎncepător

Salata de paste cu spanac și mandarine e una din rețetele mele preferate de paste. Spanacul și bucățile de caju crocant se completează de minune cu mandarinele și merișoarele dulci-acrișoare. Ușoară, sănătoasă și răcoritoare, salata e perfectă pentru o zi călduroasă. Bucurați-vă de arome!

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp Total10 mins

Ingrediente:

 250 g paste (eu am folosit penne cu sfeclă roșie)
 100 g mandarine la conservă
 100 g baby spanac
 30 g merișoare confiate
 30 g caju crud
 2 linguriță(e) sos teriyaki
 1 linguriță(e) oțet de mere
 2 linguriță(e) 2 lingurițe ulei de măsline
 1 linguriță(e) zahăr
 sare și piper după gust

Mod de preparare:

1

Fierbe pastele așa cum e menționat pe ambalaj și apoi spală-le cu apă rece și lasă-le să se odihnească puțin în strecurătoare.

2

Amestecă pastele cu frunze de spanac crocant, mandarinele acrișoare, merișoarele și bucățile de caju.

3

Pregătește un dressing cu sos teryaki, oțet de mere, ulei de măsline, zahăr și apoi condimentează, după gust, cu sare și piper.

4

Răsfață salata cu dressingul aromat, amestecă bine și servește imediat. Poftă bună!

Ingrediente

 250 g paste (eu am folosit penne cu sfeclă roșie)
 100 g mandarine la conservă
 100 g baby spanac
 30 g merișoare confiate
 30 g caju crud
 2 linguriță(e) sos teriyaki
 1 linguriță(e) oțet de mere
 2 linguriță(e) 2 lingurițe ulei de măsline
 1 linguriță(e) zahăr
 sare și piper după gust

Direcții

1

Fierbe pastele așa cum e menționat pe ambalaj și apoi spală-le cu apă rece și lasă-le să se odihnească puțin în strecurătoare.

2

Amestecă pastele cu frunze de spanac crocant, mandarinele acrișoare, merișoarele și bucățile de caju.

3

Pregătește un dressing cu sos teryaki, oțet de mere, ulei de măsline, zahăr și apoi condimentează, după gust, cu sare și piper.

4

Răsfață salata cu dressingul aromat, amestecă bine și servește imediat. Poftă bună!

Salată de paste cu spanac și mandarine