Salată de paste cu spanac și mandarine

AutorFlavor Tailors
DificultateÎncepător

Salata de paste cu spanac și mandarine e una din rețetele mele preferate de paste. Spanacul și bucățile de caju crocant se completează de minune cu mandarinele și merișoarele dulci-acrișoare. Ușoară, sănătoasă și răcoritoare, salata e perfectă pentru o zi călduroasă. Bucurați-vă de arome!

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp total10 minute

Ingrediente:

 250 gr paste (eu am folosit penne cu sfeclă roșie)
 100 gr mandarine la conservă
 100 gr baby spanac
 30 gr merișoare confiate
 30 gr caju crud
 2 tsp sos teriyaki
 1 tsp oțet de mere
 2 tsp 2 lingurițe ulei de măsline
 1 tsp zahăr
 sare și piper după gust

Mod de preparare:

1

Fierbe pastele așa cum e menționat pe ambalaj și apoi spală-le cu apă rece și lasă-le să se odihnească puțin în strecurătoare.

2

Amestecă pastele cu frunze de spanac crocant, mandarinele acrișoare, merișoarele și bucățile de caju.

3

Pregătește un dressing cu sos teryaki, oțet de mere, ulei de măsline, zahăr și apoi condimentează, după gust, cu sare și piper.

4

Răsfață salata cu dressingul aromat, amestecă bine și servește imediat. Poftă bună!

Ingrediente

 250 gr paste (eu am folosit penne cu sfeclă roșie)
 100 gr mandarine la conservă
 100 gr baby spanac
 30 gr merișoare confiate
 30 gr caju crud
 2 tsp sos teriyaki
 1 tsp oțet de mere
 2 tsp 2 lingurițe ulei de măsline
 1 tsp zahăr
 sare și piper după gust

Indicații

1

Fierbe pastele așa cum e menționat pe ambalaj și apoi spală-le cu apă rece și lasă-le să se odihnească puțin în strecurătoare.

2

Amestecă pastele cu frunze de spanac crocant, mandarinele acrișoare, merișoarele și bucățile de caju.

3

Pregătește un dressing cu sos teryaki, oțet de mere, ulei de măsline, zahăr și apoi condimentează, după gust, cu sare și piper.

4

Răsfață salata cu dressingul aromat, amestecă bine și servește imediat. Poftă bună!

Salată de paste cu spanac și mandarine