Este o alegere bună, sănătoasă și naturală pentru perioadele de post, mai ales dacă o savurăm cu 1-2 felii de pâine prăjită.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Salata se spală sub jet de apă și se lasă să se zvânte.
Se curăță ceapa, se spală și se taie julienne.
Se spală roșiile și se înjumătățesc.
Se scurge brânza tofu de lichid, se zvântă și se taie sub formă de cubulețe.
Se prăjesc feliile de pâine toast.
Se taie salata și se pune în bol. Se adaugă: roșiile tăiate în jumătăți, ceapa roșie, măslinele și cubulețele de brânză tofu.
Se asortează salata cu felii de lămâie.
Se condimentează cu; sare și piper, după care se adaugă uleiul de măsline și zeama de lămâie.
După 15-20 de minute la rece, salata se poate servi, cu felii de pâine prăjită.
Ingrediente
Indicații
Salata se spală sub jet de apă și se lasă să se zvânte.
Se curăță ceapa, se spală și se taie julienne.
Se spală roșiile și se înjumătățesc.
Se scurge brânza tofu de lichid, se zvântă și se taie sub formă de cubulețe.
Se prăjesc feliile de pâine toast.
Se taie salata și se pune în bol. Se adaugă: roșiile tăiate în jumătăți, ceapa roșie, măslinele și cubulețele de brânză tofu.
Se asortează salata cu felii de lămâie.
Se condimentează cu; sare și piper, după care se adaugă uleiul de măsline și zeama de lămâie.
După 15-20 de minute la rece, salata se poate servi, cu felii de pâine prăjită.