Ce-ar fi vara fără aroma vinetelor coapte? Am pregătit această salată de vară, gustoasă și sățioasă.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se coc vinetele pe aragaz, pe foc mic, se lasă la răcit și se curăță. Eu le îndepărtez și sâmburii, pentru că fac rău la ficat.
Se curăță și se toacă mărunt cepele.
Se amestecă vinetele cu ceapa și cu una-două linguri de ulei, apoi se potrivește de sare.
Se decorează cu felii de roșie și frunzulițe de pătrunjel.
Se dă la rece 10 minute până la servire.
Se servesc cu pâinea preferată, eu am optat pentru chifle cu cereale.
Ingrediente
Indicații
Se coc vinetele pe aragaz, pe foc mic, se lasă la răcit și se curăță. Eu le îndepărtez și sâmburii, pentru că fac rău la ficat.
Se curăță și se toacă mărunt cepele.
Se amestecă vinetele cu ceapa și cu una-două linguri de ulei, apoi se potrivește de sare.
Se decorează cu felii de roșie și frunzulițe de pătrunjel.
Se dă la rece 10 minute până la servire.
Se servesc cu pâinea preferată, eu am optat pentru chifle cu cereale.