Salată grecească de paste

AutorFlavor Tailors
DificultateÎncepător

Să uităm de vremea de afară și să plecăm într-o vacanță culinară, în minunata Grecie, cu o salată grecească sănătoasă și plină de ingrediente mediteraneene: feta cremoasă, măsline kalamata și capere.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp total15 minute

Ingrediente:

 250 gr penne
 10 roșii cherry
 20 măsline kalamata
 50 gr brânză feta
 2 tbsp capere
 pătrunjel de decor
 1 cățel de usturoi
 2 tsp ulei de măsline
 sare și piper după gust

Mod de preparare:

1

Se fierb pennele cu năut așa cum e menționat pe ambalaj 🙂 și apoi se spală cu apă rece și se lasă să se odihnească puțin în strecurătoare.

2

Se pun pennele printre roșiile cherry tăiate în 4, măslinele kalamata, câteva capere, brânză feta fărmițată și o mână de pătrunjel mărunțit.

3

Se face un dressing cu usturoi tocat, ulei de măsline și apoi se condimentează după gust, cu sare și piper.

4

Salata se răsfață cu dressingul aromat și apoi se poate servi imediat. Poftă bună!

Ingrediente

 250 gr penne
 10 roșii cherry
 20 măsline kalamata
 50 gr brânză feta
 2 tbsp capere
 pătrunjel de decor
 1 cățel de usturoi
 2 tsp ulei de măsline
 sare și piper după gust

Indicații

1

Se fierb pennele cu năut așa cum e menționat pe ambalaj 🙂 și apoi se spală cu apă rece și se lasă să se odihnească puțin în strecurătoare.

2

Se pun pennele printre roșiile cherry tăiate în 4, măslinele kalamata, câteva capere, brânză feta fărmițată și o mână de pătrunjel mărunțit.

3

Se face un dressing cu usturoi tocat, ulei de măsline și apoi se condimentează după gust, cu sare și piper.

4

Salata se răsfață cu dressingul aromat și apoi se poate servi imediat. Poftă bună!

Note

Salată grecească de paste